“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Verwijder nooit het account van je gameverslaafde man!

11 jan, 2018 | Algemeen
9,5
Klanten vertellen

1366 beoordelingen

Een 25-jarige man uit Maleisië was compleet verslaafd aan het smartphone spel ‘King of Glory’. Het ging zo ver dat hij zijn vrouw en kind totaal verwaarloosde en alleen maar aandacht had voor zijn telefoon. Bij de vrouw was de maat op een gegeven moment vol. Zij besloot het spelaccount van de man van zijn telefoon te verwijderen. Dit schoot bij hem totaal in het verkeerde keelgat en hij besloot acuut van zijn vrouw te scheiden.

King of Glory

Het stel was al zo’n zes jaar bij elkaar. De vrouw woonde in China. Voor haar man liet zij alles achter en kwam naar Maleisië. Hun huwelijk verliep goed tot twee jaar geleden het spel ‘King of Glory’ uitkwam. Al snel was de man compleet verslaafd aan het spel en speelde hij regelmatig tegen zijn vrouw. Helaas was hij beter, waardoor zij het op een gegeven moment niet meer leuk vond en ermee besloot te stoppen.

Gamemarathon

Hiermee begonnen de problemen. De man bleef steeds vaker weg van huis om bij vrienden urenlange gamemarathons te houden. Hij was amper thuis en besteedde totaal geen aandacht meer aan zijn vrouw en hun dochter. De vrouw besloot daarom om na weer een urenlange gamemarathon het account van de man te verwijderen van zijn telefoon.

Scheiden

Toen de man ontdekte wat zijn vrouw had gedaan werd hij woedend. Hij sleurde haar van de trap, riep dat hij wilde scheiden en dat zij maar terug moest gaan naar China. Het is ook niet mee goed gekomen. De scheidingsprocedure is ondertussen in gang gezet….