“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Familierecht advocaat

  • Een familierechtadvocaat helpt je bij de scheiding.
  • Schakel een advocaat in waar je vertrouwen in hebt.
  • Op zoek naar een goede advocaat? Wij kunnen goed inschatten wie jou het beste kan helpen.
9,5
Klanten vertellen

1318 beoordelingen

Lees voor

Het is belangrijk om een advocaat in te schakelen waar je een alle vertrouwen in hebt. Maar hoe vind je die? Ben je op zoek naar een betrokken en goede familierecht advocaat die jou kan helpen bij je scheiding? Wij helpen je graag verder. Dagelijks spreken wij veel mensen die op zoek zijn naar een familierecht advocaat. Wij weten wat belangrijk is en kunnen goed inschatten welke advocaat het beste bij jouw situatie past. Onze medewerkers luisteren naar je verhaal en brengen je graag in contact met een prettige advocaat die jouw scheiding vlot en goed oppakt. Zo weet je zeker dat je goed geholpen wordt.

Wat doet een familierecht advocaat?

Een goede familierecht advocaat:

  • houdt rekening met jouw wensen;
  • geeft je goede juridische bijstand en advies;
  • denkt met je mee;
  • dient het verzoekschrift voor de scheiding bij de rechtbank in;
  • zorgt dat alle belangrijke zaken worden geregeld;
  • voert verweer als dat nodig is;
  • vecht voor jouw belang.

Moet ik verplicht een advocaat inschakelen?

Ja, je hebt altijd een advocaat nodig bij de scheiding. De advocaat is namelijk de enige die een verzoekschrift kan indienen bij de rechtbank en is dus de enige die de scheiding officieel kan maken. Veel familierecht advocaten zijn tegenwoordig ook mediator. Dit heeft als voordeel dat jullie bij de advocaat mediator jullie scheiding via mediation kunnen regelen. Vervolgens kan dezelfde persoon zelf het verzoekschrift indienen. Neem je een mediator in de arm, die niet is aangesloten bij een advocatenkantoor, dan heb je daarnaast dus nog een advocaat nodig om alles officieel te maken. Dit kost meer tijd en brengt ook extra kosten met zich mee. De mediators waar wij mee samenwerken kunnen de scheiding allemaal zelf van a tot z regelen. Dat is wel zo makkelijk. Wij hebben tevens de verschillen tussen een mediator en een advocaat voor jullie op een rijtje gezet. Zo kunnen jullie alle voors en tegens afwegen.

Tip:
Een scheiding brengt flink wat stress met zich mee. Wij nemen jouw zorgen uit handen en brengen je in contact met een ervaren en betrokken familierecht advocaat! Omdat wij alle advocaten waar we mee samenwerken persoonlijk kennen. Weten we altijd wie het beste bij jouw zaak past!

Onze werkwijze

Neem je contact met ons op voor advies via het contact formulier of telefoonnummer 088-6002801 (gebruikelijke belkosten), dan krijg je één van onze juridische medewerkers aan de telefoon. Zij spreken jouw situatie met je door en geven je gratis advies. Ben je op zoek naar een advocaat of mediator, dan kunnen wij aan de hand van jouw verhaal goed inschatten wie jou het beste zou kunnen helpen. Als je dat wilt brengen wij je in contact met de juiste advocaat of mediator. Deze neemt vervolgens vrijblijvend contact met je op om even kennis te maken en door te spreken wat zij voor jou zouden kunnen doen. Voelt dat goed, dan kun je een afspraak maken voor een kennismaking op kantoor. Laat je nummer dus even achter, dan bellen wij je even terug.

Meer informatie