Familierecht advocaat

Ben je op zoek naar een betrokken en goede familierecht advocaat? Wij helpen u graag verder. Dagelijks spreken wij mensen die op zoek zijn naar een familierecht advocaat. Wij weten wat belangrijk is en brengen u graag in contact met een advocaat die uw juridische zaak vlot en goed oppakt.

” Wij nemen uw zorgen uit handen en brengen u in contact met een ervaren en betrokken familierecht advocaat!”

Echtscheiding-wijzer.nl werkt samen met personen- en familierecht advocaten in heel Nederland. Bel ons op werkdagen vrijblijvend voor meer informatie. Wij zijn tussen 9.00 en 17.15 bereikbaar op 0900 – 4455600 (40 cent per minuut). Je kan ook ons contactformulier invullen. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug.

Wat doet een familierecht advocaat?

Een goede familierecht advocaat:

  • houdt rekening met uw wensen;
  • geeft goede juridische bijstand en advies;
  • biedt maatwerk aan;
  • dient een verzoekschrift bij de rechtbank in;
  • zorgt dat belangrijke zaken worden geregeld;
  • voert indien nodig verweer;
  • vecht voor jouw belang.

Is een advocaat verplicht?

Ja het is verplicht om een advocaat in te schakelen bij een echtscheiding. De advocaat is de enige die een verzoekschrift kan indienen bij de rechtbank. Veel familierecht advocaten zijn tegenwoordig ook mediator. Dit heeft als voordeel dat de advocaat mediator jullie scheiding ook op basis van mediation kan regelen en vervolgens zelf het verzoekschrift kan indienen. Echtscheiding-wijzer.nl werkt ook samen met mediators en advocaat mediators die allen gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht.

Onze werkwijze

Indien je contact opneemt met Echtscheiding-wijzer.nl krijg je eerst contact met een juridische medewerker. Jullie situatie wordt doorgenomen en wij geven advies wat je het beste kunt doen. Indien nodig brengen wij je vrijblijvend in contact met een ervaren familierecht advocaat bij jou in de buurt. Wij bekijken altijd jouw persoonlijke situatie en kiezen dan een advocaat die daar het beste bij past. Advies op maat!

Direct hulp nodig?
 

0900 4455600

(40 cent per minuut)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

Juridisch Advies

Gratis advies, zonder enige verplichting.

Help mij!

Wij bellen je

op werkdagen binnen 30 min. terug

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg Ons op

 op Facebook Echtscheiding-wijzer op Linkedin Echtscheiding-wijzer op Twitter

Polls

De Nationale Adviesbalie

Wij kunnen u helpen

Lees meer ...

Op deze website van De Nationale AdviesBalie vind je veel informatie en kun je berekeningen uitvoeren.

Heb je meer hulp nodig? Neem contact met ons op. Soms kunnen wij je vragen direct beantwoorden, en anders kunnen we je in contact brengen met een specialist uit ons netwerk bij jou in de buurt. Dat is iemand met veel kennis en ervaring, maar ook iemand die bij jou past.

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij je graag verder!