“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
Lees voor

Maar wie zijn wij nou eigenlijk?

Voor je jouw juridische vraag aan ons stelt is het misschien fijn om te weten door wie je geholpen wordt, waarmee we je kunnen helpen en waarom wij doen wat we doen. 

Wij zijn De Nationale Adviesbalie (De NAB). Je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team. We werken nauw met elkaar samen en de lijntjes zijn kort. Opnieuw in contact komen met een adviseur die je al eens hebt gesproken, is dan ook geen probleem. Wij geven je advies, maar zorgen er ook zelf voor dat de informatie op onze websites up to date is en plaatsen het laatste juridische nieuws. Zo blijven we zelf ook zo goed mogelijk op de hoogte.

Wat willen wij bereiken?

Ons doel is jou verder helpen met je juridische probleem en ervoor zorgen dat er een oplossing komt die bij jou past. Om dit te doen willen wij jou zo compleet mogelijke hulp bieden in gewone mensentaal. Veel juridische informatie die je op internet kunt vinden, is onnodig ingewikkeld. Dit creëert bij veel mensen een drempel om aan de bel te trekken en daadwerkelijk juridische hulp te zoeken. Terwijl het bij juridische problemen vaak zo is dat hoe langer je wacht met het zoeken van hulp, hoe lastiger het wordt om op te lossen.  Stel ons daarom vrijblijvend jouw vraag, hoe klein ook. Wij vinden het belangrijk om alles zo begrijpelijk en doorzichtig mogelijk te maken. We luisteren naar jouw verhaal, leggen uit wat je het beste kunt doen en beantwoorden je vragen. We nemen graag even de tijd om alles duidelijk aan je uit te leggen. Dit geeft vaak al een stuk rust en neemt een stukje onzekerheid weg. Je kan ons bellen op  088-6002801 (gebruikelijke belkosten) of mailen. Vind je appen makkelijker, dan kan dat natuurlijk ook.

Complete juridische hulp

Wij willen jou zo compleet mogelijke juridische hulp bieden. Dit betekent dat je van begin tot eind bij ons terecht kan. Ben je je nog aan het oriënteren of zoek je algemene informatie over een bepaald onderwerp, dan kun je op onze websites een heel eind komen. Heb je een specifieke vraag of wil je weten wat je het beste kan doen, dan kan één van onze adviseurs je even bellen. Bij onze begripvolle medewerkers kun je jouw verhaal kwijt. Zij bieden een luisterend oor en geven je advies waar je mee verder kan. In sommige gevallen kunnen wij je op een document wijzen dat je kunt downloaden. In andere gevallen kunnen we bijvoorbeeld een berekening maken. Is het nodig, dan brengen we je graag in contact met één van de advocaten, juristen of mediators uit ons landelijke netwerk. Voor ons is het belangrijk dat deze specialisten goed bij ons en bij jouw probleem passen. Daarom kennen wij alle advocaten, juristen en mediators waar wij mee samenwerken persoonlijk. Zo kunnen wij bekijken welke specialist het beste bij jou past. Op deze manier krijg je altijd de beste juridische hulp. Daarnaast houden wij zelf ook altijd de voortgang in de gaten. Wij nemen tussentijds nog een keer contact op om te horen hoe het verder is gegaan en of de specialist je goed verder helpt.

Meer informatie