De alimentatie is vaak een gevoelig punt wanneer je uit elkaar gaat. Iedere partner heeft andere belangen. Degene die moet betalen is vaak bezig met het feit of het bedrag niet te hoog is. De ontvanger maakt zich zorgen of er wel genoeg alimentatie binnenkomt.  Vaak zien we dat hier ruzies over ontstaan. Wanneer je er samen niet uit komt kan je natuurlijk naar een advocaat stappen om te krijgen waar je recht op hebt. Dit kost echter een hoop geld en levert vaak nog meer onderlinge stress op. Het zou mooier en een stuk goedkoper zijn als jullie in goed overleg tot een goede afspraak kunnen komen.

Onafhankelijke berekening

Zelfs wanneer jullie nog redelijk samen kunnen overleggen, is het moeilijk om zelf tot een bedrag te komen. Want wat moet er wel meegenomen worden in de berekening en wat niet. Het is behoorlijk complex. Wij adviseren om dit uit handen te geven en een onafhankelijke berekening volgens de geldende normen te laten maken. Zo weten jullie beide zeker dat er een eerlijk bedrag wordt afgesproken. Daarnaast is er dan ook geen reden meer voor discussie. Onze alimentatiedeskundige helpt jullie hier graag bij.

Tip:
Meer weten over een alimentatieberekening van onze specialist? Neem dan gerust even contact op. Je mag ons ook bellen op 088-6002801 (gebruikelijke belkosten).

Kosten alimentatieberekening 130 euro

Een alimentatieberekening op maat volgens de geldende normen kost bij ons 130 euro inclusief btw. Hiervoor worden zowel de kinder- als partneralimentatie berekend. De berekening wordt aangeleverd in een document die je vervolgens gemakkelijk aan het ouderschapsplan kunt toevoegen. Het is ook mogelijk om een berekening van twee verschillende situaties te ontvangen. Bijvoorbeeld met twee verschillende omgangsregelingen. Indien jullie dit willen kost het 30 euro extra.

Herberekening 145 euro

Hebben jullie de alimentatie al eens laten berekenen maar is jullie situatie veranderd? Wij maken graag een herberekening voor jullie. Dit kost 145 euro.

Benodigde stukken via de Split-Online app

Met de Split-Online app, die gratis te downloaden is in de appstore, hoef je jouw financiële administratie niet meer te doorzoeken. Je verzamelt en deelt snel, eenvoudig en veilig de gegevens die wij nodig hebben voor het maken van de berekening. Wij zijn er op deze manier ook van verzekerd dat we met de goede cijfers werken.

Na het installeren van de app open je de app met de link die je van ons hebt ontvangen. Vervolgens haal je jouw persoonlijke gegevens op bij 1 of meerdere sites waar je gevraagd wordt in te loggen. De gegevens verlaten tijdens het verzamelen je mobiele telefoon niet. Nadat je zelf de gegevens gecontroleerd hebt kun je ze delen met ons, zodat wij aan de slag kunnen met de berekening. De gegevens worden na het delen automatisch van jouw telefoon verwijderd. Daarnaast sturen wij jullie nog een apart formulier toe met wat extra gegevens die wij nodig hebben om een goede berekening te kunnen maken.

Je gegevens makkelijk en veilig doorsturen met de Split-Online app

Deel snel, eenvoudig en veilig je financiële gegevens.

Voor het maken van een alimentatieberekening hebben wij best wel wat financiële gegevens van je nodig. Het kan flink wat tijd kosten om alles bij elkaar te zoeken. Om dit allemaal wat makkelijker te maken werken wij met de Split-Online app. Met deze app verzamel je binnen een paar minuten al de gegevens die wij nodig hebben en stuur je ze ook meteen veilig naar ons door. Dit scheelt je een hoop gespit in dossiermappen en schoenendozen.

  • Je hoeft niet zelf op zoek naar je stukken. Dit scheelt je een hoop tijd.
  • Veiligheid staat voorop. Alle stukken worden direct naar Split-Online verstuurd.
  • Je weet zeker dat we de juiste informatie gebruiken voor onze berekening. Er kan geen onduidelijkheid meer ontstaan over de cijfers!

Zelfstandig ondernemer

Is één van jullie zelfstandig ondernemer, dan kunnen wij helaas geen alimentatieberekening voor jullie maken. In dat geval kun je eigenlijk het beste terecht bij een advocaat. Die kan de cijfers van een ondernemer het beste interpreteren. Wij brengen jullie graag in contact met één van onze specialisten bij jou in de buurt.

Advocaat

Wanneer redelijk overleg niet meer mogelijk is dan kan het verstandig zijn een advocaat in de arm te nemen. Wij kunnen je hierbij helpen. Wij werken samen met gespecialiseerde advocaten door heel Nederland. Neem gerust even contact op om te kijken wat we voor jou kunnen doen. Je staat er niet alleen voor!

Vraag een (her)berekening aan van de alimentatie!

  • Een officiële berekening op maat tegen een scherp tarief.
  • Alimentatieberekening voor 130 euro.
  • Herberekening alimentatie 145 euro.

Aanvraag alimentatieberekening

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.