Alimentatie berekening

Alimentatie berekenen? Met onderstaande alimentatie berekening kun je gemakkelijk berekenen wat de behoefte aan alimentatie is. Uiteindelijk moet een draagkrachtberekening duidelijk maken of de alimentatieplichtige ex-partner het bedrag aan alimentatie kan betalen.

De basis voor deze alimentatie berekening zijn het inkomen van de alimentatiegerechtigde, het inkomen van de alimentatieplichtige en de benodigde kinderalimentatie. Uit de alimentatie berekening volgt een bedrag dat gebaseerd is op de Tremanormen van de Nederlandse Vereniging voor Rechtspraak (NVvR).

De alimentatie berekening geeft je een indicatie van de benodigde (partner)alimentatie. Houd er rekening mee dat je persoonlijke omstandigheden tot andere resultaten kunnen leiden. Neem daarom altijd contact op met een juridisch deskundige. Die kan de exacte alimentatie voor je berekenen!
LET OP:

Officiële berekening nodig of juridische hulp van een specialist? Wij helpen je graag verder!

Help mij

Direct hulp nodig?
 

0900 4455600

(40 cent per minuut)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

Juridisch Advies

Gratis advies, zonder enige verplichting.

Help mij!

Wij bellen je

op werkdagen binnen 30 min. terug

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg Ons op

 op Facebook Echtscheiding-wijzer op Linkedin Echtscheiding-wijzer op Twitter

Polls

De Nationale Adviesbalie

Wij kunnen u helpen

Lees meer ...

Op deze website van De Nationale AdviesBalie vind je veel informatie en kun je berekeningen uitvoeren.

Heb je meer hulp nodig? Neem contact met ons op. Soms kunnen wij je vragen direct beantwoorden, en anders kunnen we je in contact brengen met een specialist uit ons netwerk bij jou in de buurt. Dat is iemand met veel kennis en ervaring, maar ook iemand die bij jou past.

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij je graag verder!