“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

“Ik trouw hem, niet dat gedrocht”

28 mei, 2019 | Algemeen, Kinderen
9,5
Klanten vertellen

1293 beoordelingen

Een post van een vrouw op Facebook schoot veel Facebookgebruikers in het verkeerde keelgat. Zij liet zich nogal beledigend uit over de dochter van haar aanstaande man. Zij wilde de 3-jarige dochter niet bij de bruiloft hebben. En vroeg zich af hoe zij dit duidelijk kon maken aan haar aanstaande. Zij vroeg om advies. Dat had ze beter niet kunnen doen.

Geen kinderen

Zij stelde haar vraag in een besloten Facebookgroep over erge herinneringen aan het huwelijk. Zij schreef:”Hoe vertel ik mijn verloofde dat ik zijn dochter niet op ons huwelijk wil? Ik heb ‘geen kinderen’ op de uitnodiging geschreven, waarmee ik dacht dat hij het wel zou begrijpen, maar hij blijft maar vermelden dat zij er ook zal zijn.”

Gedrocht

Toen zij allerlei kritiek over zich heen kreeg, besloot zij de situatie nog even wat beter uit te leggen (waardoor zij het alleen maar erger maakte). “Ik heb dit bericht bewerkt omdat mensen me zulke domme vragen blijven stellen. Ze is 3 jaar. Ik trouw met hem, niet dat gedrocht van zijn kruis. Zij is zijn fout, niet de mijne. Ik wil haar daar niet omdat ze enorm veeleisend is. Ze wil altijd dat alles om haar draait. En ik heb het hem gezegd: geen f*cking kinderen.”

Vreselijk mens

De vrouw kreeg meer dan duizend reacties op haar berichtje. Ze waren allemaal negatief. De meeste mensen vonden de vrouw een “vreselijk mens”. Anderen schrijven dat “dit huwelijk nooit lang kan duren”.