Bij een scheiding komt er heel wat op je af. Je zit in een emotionele achtbaan en ondertussen moet er veel geregeld worden. Geen wonder dat je het af en toe allemaal niet meer overziet. Er komt nogal wat bij kijken en waar moet je nou eigenlijk beginnen?

Zit jij met een vraag over jouw scheiding of heb je hulp nodig. Blijf er niet mee zitten! Onze juridische medewerkers beantwoorden jouw vragen en adviseren je wat de juiste vervolgstap is in jouw situatie. Contact opnemen door middel van het aanvraagformulier is gratis en vrijblijvend. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.

Let op:
Ook in de tijd van het coronavirus zorgen wij dat jij de juiste juridische hulp ontvangt. Al onze advocaten, juristen en mediators kunnen jouw zaak indien nodig via de telefoon of online opstarten. Neem gerust contact met ons op om de juiste vervolgstap voor jouw situatie te bespreken.

Help mij met een gratis adviesgesprek

  • Wij luisteren naar jouw verhaal
  • Wij geven jou advies op maat

Contact

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
9,5
Klanten vertellen

615 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"