Hulp bij echtscheiding

Een scheiding kan ervoor zorgen dat je alles even niet meer overziet. Je hebt geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Er komen veel vragen op je af. Wie zorgt er straks voor de kinderen? Kun je in het huis blijven wonen? Krijg je alimentatie of moet je alimentatie betalen, en zo ja hoeveel?

Zit je met een vraag over jouw scheiding? Blijf er niet mee zitten. Stel hem aan de juridische medewerkers van Echtscheiding-Wijzer.nl. Wij beantwoorden je vragen en adviseren welke stappen je het beste kunt nemen. Als jij dat wilt, kunnen we je in contact brengen met een professionele echtscheidingsdeskundige bij jou in de buurt.

Echtscheiding-Wijzer.nl is een initiatief van de Nationale AdviesBalie. Contact opnemen door middel van het aanvraagformulier is geheel gratis en vrijblijvend. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit advies. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanvraag formulier

  • Contactgegevens

  • Toelichting

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Direct hulp nodig?
 

0900 4455600

(40 cent per minuut)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

Juridisch Advies

Gratis advies, zonder enige verplichting.

Help mij!

Wij bellen je

op werkdagen binnen 30 min. terug

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg Ons op

 op Facebook Echtscheiding-wijzer op Linkedin Echtscheiding-wijzer op Twitter

Polls

De Nationale Adviesbalie

Wij kunnen u helpen

Lees meer ...

Op deze website van De Nationale AdviesBalie vind je veel informatie en kun je berekeningen uitvoeren.

Heb je meer hulp nodig? Neem contact met ons op. Soms kunnen wij je vragen direct beantwoorden, en anders kunnen we je in contact brengen met een specialist uit ons netwerk bij jou in de buurt. Dat is iemand met veel kennis en ervaring, maar ook iemand die bij jou past.

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij je graag verder!