Bij een scheiding komt er heel wat op je af. Je zit in een emotionele achtbaan en ondertussen moet er veel geregeld worden. Geen wonder dat je het af en toe allemaal niet meer overziet. Er komt nogal wat bij kijken en waar moet je nou eigenlijk beginnen?

Tijdens een scheiding loopt je hoofd vaak om door alles wat er moet gebeuren. Vragen stapelen zich op en zorgen soms voor slapeloze nachten. Zit jij met een vraag over jouw scheiding? Blijf er niet mee zitten! Onze juridische medewerkers zitten voor je klaar. Zij kunnen al jouw vragen over scheiden beantwoorden en geven je advies waar je mee verder kunt. Hopelijk kunnen wij op deze manier een stukje onzekerheid bij je wegnemen.

Contact opnemen door middel van het aanvraagformulier is gratis en vrijblijvend. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Help mij met een gratis adviesgesprek

  • Wij luisteren naar jouw verhaal
  • Wij geven jou advies op maat

Contact

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
9,3
Klanten vertellen

387 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"