De zorgverdeling als bijlage van het ouderschapsplan.

Wanneer je gaat scheiden maak je afspraken over de zorg voor jullie kinderen. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in het (co-)ouderschapsplan. Bij het ouderschapsplan hoort het document van de zorgverdeling. Dit document kan je op deze pagina gratis downloaden. Vul dit formulier samen in en voeg dit document toe aan het ouderschapsplan.

Bijlage zorgverdeling

  • Download gratis de bijlage
  • Vul samen de bijlage in
  • Voeg toe aan het ouderschapsplan
Of bel ons voor vragen op 088-6002801
gebruikelijke belkosten

Maak jullie ouderschapsplan online!

Maak gebruik van onze online module en ontvang een (co-)ouderschapsplan op maat. Ons online (co-)ouderschapsplan is opgesteld door advocaten. Tijdelijk kunnen jullie deze voor slechts €19,95 inclusief btw opstellen. Alle belangrijke zaken komen aan bod en worden uitgelegd. Samen kunnen jullie alles doornemen en invullen. We raden jullie aan je vooraf te registreren zodat je het plan tussentijds kan opslaan. Dit geeft je de mogelijkheid over zaken na te denken en er later op terug te komen. Aan het einde van de module vindt de betaling plaats. Uiteraard nadat je alle antwoorden hebt gecontroleerd. Vervolgens wordt jullie ouderschapsplan opgesteld en klaargezet in jullie online omgeving. Neem het plan vervolgens mee naar de advocaat. Dit bespaart jullie een hoop tijd en geld.

Start nu met ons online ouderschapsplan. Liever een co-ouderschapsplan? Ook de online module voor het co-ouderschapsplan staat voor jullie klaar.