“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Bruidegom sterft vlak voor trouwdag: trouwlocatie weigert terugbetaling

29 jun, 2021 | Algemeen, Financieel
9,5
Klanten vertellen

1293 beoordelingen

Een vrouw in Engeland heeft noodgedwongen haar huwelijksfeest moeten annuleren, nadat haar aanstaande echtgenoot vlak voor de trouwdag overleed. De trouwlocatie, Elm Farm Country House, weigert de vrouw de ruim 4.000 pond die ze heeft aanbetaald, terug te betalen.

Groot huwelijksfeest

De vrouw verloor haar partner in maart. Hij overleed aan hartfalen nadat hij het gevecht verloor van een vorm van lymfeklierkanker. Nadat man de diagnose heeft gekregen is het stel in oktober, met een speciale vergunning, in het huwelijksbootje gestapt. Het aanstaande echtpaar zou vervolgens in juli een groot huwelijksfeest geven in Elm Farm Country House, in Norfolk, Engeland. Ze hadden voor hun grote dag ongeveer 100 gasten uitgenodigd. Ze hoopten het feest nog met vrienden en familie te kunnen vieren. Helaas kon feest niet doorgaan, toen haar aanstaande 7 maanden na de diagnose en voor de huwelijksdatum, is gestorven.

Feest annuleren

De vrouw probeerde vervolgens het huwelijksfeest te annuleren. Volgens haar waren de medewerkers van de trouwlocatie zeer onbeleefd. Ze legde uit wat er was gebeurd en vroeg haar geld terug. Daarop kreeg ze direct de reactie dat een terugbetaling niet zou gebeuren.

De vrouw kreeg naar eigen zeggen geen enkel medeleven en ze is hier dan ook erg boos over. Volgens de vrouw zou ze te kort voor de geplande huwelijksdatum geannuleerd en zou dat de reden zijn dat restitutie niet mogelijk is. Vrienden van het echtpaar hebben nu een crowdfundingsactie opgezet.