“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Wat als de ex niet betaalt?

  • Betaalt de ex de alimentatie niet, dan kun je gaan vorderen.
  • Het is belangrijk om de afspraken op papier te hebben!
  • Heb je hulp nodig bij het vorderen of het vastleggen van afspraken? Wij helpen je graag op weg.
9,6
Klanten vertellen

1064 beoordelingen

Lees voor

Alimentatie is vaak een lastig onderwerp en zorgt ook voor de nodige problemen. Zo zijn er aardig wat exen die alle afspraken aan hun laars lappen en gewoonweg weigeren te betalen. Hebben jullie officiële afspraken over de alimentatie en staan die ook op papier, dan kun je het geld meestal vrij gemakkelijk laten vorderen door een speciaal incassobureau. Dit kan tot vijf jaar terug. Wil jij in contact komen met de instantie die hierbij kan helpen, dan horen wij het graag. Wij zullen er dan voor zorgen dat ze jou even bellen om door te spreken wat ze voor je zouden kunnen doen.

Niets op papier

Hebben jullie alleen mondelinge afspraken gemaakt, dan heb je helaas geen poot om op te staan als de ex besluit niet te betalen. Het is dan belangrijk om de alimentatie alsnog goed te regelen. Onze medewerkers helpen je hier graag bij.

Indexering

Ieder jaar wordt de alimentatie een stukje hoger. Dit heet de indexering. Deze indexering zorgt vaak voor de nodige discussies. Alimentatiebetalers zitten er vaak niet op te wachten om meer te gaan betalen. Het is echter wel verplicht. Weigert jouw ex de indexering toe te passen? Ook dan kun je gaan vorderen. Ook dit kan tot vijf jaar terug. Wij helpen je daar graag bij!

Meer informatie