Overige beslissingen dagelijkse zorg

Een aanvullend onderdeel van het ouderschapsplan zijn de beslissingen over de dagelijkse zorg. Hierbij kan je denken aan afspraken omtrent de medische zorg, bezoekjes aan de kapper en bijzondere gebeurtenissen. In deze bijlage leg je de afspraken hierover vast. Op deze pagina kun je deze bijlage over de beslissingen van de dagelijkse zorg gratis downloaden. Voeg dit vervolgens toe aan jullie ouderschapsplan en neem dit mee naar de advocaat. Dit bespaart je tijd en geld.

Download bijlage overige beslissingen dagelijkse zorg

Of bel ons voor vragen op 088-6002801
gebruikelijke belkosten

Maak bij ons een online ouderschapsplan op maat!

Maak gebruik van onze online module en ontvang een (co-)ouderschapsplan op maat. Ons online (co-)ouderschapsplan is opgesteld door advocaten. Jullie kunnen deze samen online opstellen. Tijdelijk kost dit slechts €19,95 inclusief btw. Alle belangrijke zaken komen aan bod en worden uitgelegd. Samen kunnen jullie alles doornemen en invullen. We raden jullie aan je vooraf te registreren zodat je het plan tussentijds kan opslaan. Dit geeft je de mogelijkheid over zaken na te denken en er later op terug te komen. Aan het einde van de module vindt de betaling plaats. Uiteraard nadat je alle antwoorden hebt gecontroleerd. Vervolgens wordt jullie ouderschapsplan opgesteld en klaargezet in jullie online omgeving. Neem het plan vervolgens mee naar de advocaat. Dit bespaart jullie een hoop tijd en geld.

Start nu met ons online ouderschapsplan. Liever een co-ouderschapsplan? Ook de online module voor het co-ouderschapsplan staat voor jullie klaar.