“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Single? Deze films moet je echt gezien hebben!

10 jan, 2020 | Algemeen
9,5
Klanten vertellen

1338 beoordelingen

Ben je single, dan kan het best zijn dat je de mierzoete films over gelukkige stelletjes of andere liefdesverhalen even zat bent. Soms is het heerlijk om weg te zwijmelen bij een romantische film, maar soms ben je ze gewoon even goed zat. Helemaal nu Valentijnsdag eraan komt zie je overal hartjes en andere liefdesuitingen verschijningen. Ben jij toe aan een lekker filmavondje zonder koppels waar de liefde vanaf druipt? Trek je warmste pyjama aan, maak een flinke bak popcorn, pak een glas wijn en nestel je op de bank onder een dekentje. Met deze filmtips kun je lekker een avondje genieten!

Wat zijn de films die je als single echt gezien moet hebben?

  1. The Break-Up
  2. The 40 Year Old Virgin
  3. 28 Days
  4. How to Be Single
  5. The Hangover
  6. Clueless
  7. 6 Underground
  8. Eat Pray Love
  9. The First Wives Club
  10. The Breaker Upperers

1. De Break up

In deze film gaan hoofdrolspelers Jennifer Aniston en Vince Vaughn uit elkaar en dat gaat niet op een fijne manier. Nadat ze uit elkaar gaan besluiten ze dat ze allebei in hun gezamenlijke huis willen blijven wonen. Dat kan natuurlijk niet goed gaan. Een film die ervoor zorgt dat je blij bent dat je geen relatie hebt!

2. The 40 year old virgin

Wil je een avondje lachen, dan zit je met deze film goed. Andy (gespeeld door Steve Carell) is ondertussen 40 en heeft nog nooit seks gehad. Zijn collega’s zullen dat wel even regelen. Gevolg: een puinhoop. Grappig detail: de scene waarin Andy van top tot teen met wax wordt onthaard is helemaal echt. Au!

3.  28 days

In deze film speelt Sandra Bullock een feestende journaliste die van haar leven één grote puinhoop maakt. Na een ongeval veroordeelt de rechter haar tot een verblijf van 28 dagen in een afkickkliniek. Kan zij in een maand haar leven weer op de rit krijgen?

4. How to be Single

Er is een juiste manier van single zijn, een onjuiste manier en de manier van onder andere Alice. Deze film laat zien hoe mooi het leven kan zijn als je single bent. Inde film volg je de levens van vier vrijgezelle vrouwen uit New York.

5. The hangover

Als je single bent hoef je ook niet bang te zijn dat jouw vrijgezellenfeest helemaal uit de hand loopt. Een film over een groep vrienden die voor een vrijgezellenfeest naar Las Vegas. Op het dak van hun hotel drinken ze samen een Jägermeister. Daarna gaan alle remmen los en loopt alles compleet uit de hand. Een leuk bedachte en erg grappige film.

6. Clueless

Een klassieker. Cher Horowitz (Alicia Silverstone) is single, maar zit daar totaal niet mee. In plaats van zich druk te maken over haar eigen liefdesleven helpt ze anderen om de ware te vinden. Een echte koppelaarster dus. De film is grappig en gaat vooral over vriendschap.

7. 6 Underground

Zin in snoeiharde actie en de sarcastische humor van Ryan Reynolds? Dan ga je 6 Underground geweldig vinden. Een miljonair wil de wereld een stukje beter maken, maar heeft al snel in de gaten dat dat met alleen geld niet gaat. Hij besluit zelf actie te gaan ondernemen en stelt een team samen om een wrede dictator uit te schakelen.

8. Eat pray love

Liz Gilbert (Julia Roberts) had alles: een man, een mooi huis en een goede carrière. Als ze gaat scheiden begint ze aan dit alles te twijfelen. Ze besluit op reis te gaan om te ontdekken wie ze is en reist af naar Italië, Bali en India. Bestel alvast een pizza, want daar ga je ongetwijfeld zin in krijgen als je deze film kijkt.

9. The first wives club

Nog een film over een groep gescheiden vrouwen. Deze dames (Goldie Hawn, Diane Keaton en Bette Midler) zijn gedumpt voor een jonger exemplaar en zijn uit op wraak. Samen maken ze een plan om hun ex-mannen flink te raken in hun portemonnee.

10. The breaker upperers

Een comedy die gaat over twee vrienden die een bedrijfje hebben dat mensen helpt om hun relatie uit te maken. Heel wat ongelukkige stelletjes komen voorbij in deze film. Zie je wel… je mist niks.