“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
9,5
Klanten vertellen

1293 beoordelingen

Een bruidegom in Dubai besloot een kwartier nadat hij het ja-woord had gegeven dat hij wilde scheiden. Het trouwfeest was nog niet eens begonnen. Dit allemaal door ruzie over geld.

Schoonvader

Een kwartiertje nadat het huwelijk was voltrokken kreeg de bruidegom ruzie met zijn schoonvader. De schoonvader zou de bruiloft betalen, maar vroeg zijn schoonzoon om een bijdrage te doen van 23.000 euro. De schoonzoon betaalde alvast 11.000 euro. De rest zou hij na de bruiloft betalen. Direct na het geven van het ja-woord vond de schoonvader het wel tijd dat de schoonzoon met de rest van het geld over de brug zou komen en dwong hem om in het pand te blijven en een vriend het geld te laten halen.

Vernederd en beledigd

De bruidegom voelde zich hierdoor zo vernederd en beledigd dat hij besloot het huwelijk direct weer te laten ontbinden. Al met al heeft het huwelijk in totaal 15 minuten geduurd. Niet veel, maar het kan nog gekker. In de Verenigde Arabische Emiraten scheidde in 2012 een koppel al na een paar minuten toen de bruid liet weten dat zij niet van plan was haar baan op te geven.