“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Wills Langedijk, advocaat en mediator, ontwikkelde een gratis app (iOS & Android) om mensen die willen gaan scheiden of in een scheiding verwikkeld zijn een hart onder te riem te steken. Voor het maken van deze app vroeg Wills Langedijk aan ervaringsdeskundigen wat zij vonden dat mensen over scheiden zouden moeten weten. Al deze inspirerende, ontroerende, hartverwarmende en humoristische reflecties zijn nu te vinden op de ScheidenVertel! App.

Na de feestdagen en vakanties volgt de bekende scheidingspiek. Nu reeds tonen de Google-zoekopdrachten naar scheiden in de afgelopen week een toename van 25% (wereldwijd). Als je relatie uit elkaar valt gebeuren er dingen die je niet verwacht had en waar geen enkel ‘self-help’ boek je voor heeft gewaarschuwd. Dan heb je onmiddellijk hulp nodig om te begrijpen wat normaal is en wat de ervaringen van anderen zijn. De opgedane kennis en het toegenomen zelfvertrouwen helpen de stress de baas te blijven en veilig aan de andere kant van de scheiding te komen.

Gebruik deze gratis app als digitale scheurkalender om de eerste verscheurende weken door te komen. Ontvang dagelijks een ‘smartje’ uit het echte scheidingsleven; hoe vertel ik het de kinderen en hoe kan ik ze begeleiden, hoe ga ik om met een boze schoonfamilie en andere familieleden; juridisch gesteggel en verdelen van de boedel; hoe blijf ik omgaan met m’n ex (kan dat?) en meer. Dé app voor mensen die gaan scheiden, overwegen te gaan scheiden of er midden in zitten. En gezonder dan chips, chocola of wijn.

"Via een vriendin hoorde ik van deze app. Hoewel ik deze nog niet zo lang heb, heb ik er nu al veel aan gehad. Heel fijn om te merken dat je niet de enige bent. De teksten zijn erg herkenbaar en bovenal erg grappig. Echt een opsteker elke dag!" – Marjet Veenendal

Download de app nu in de App store of Google play.