“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

SBS6 helpt gescheiden ouders in nieuw programma.

25 nov, 2013 | Algemeen
9,5
Klanten vertellen

1366 beoordelingen

In het voorjaar van 2014 komt SBS6 met een nieuw programma omtrent gescheiden ouders. In Het is wel je kind! houdt Ton van Royen zich bezig met de problemen waar gescheiden ouders tegenaan lopen. Het niet nakomen van afspraken, het niet betalen van de alimentatie. Al dit soort zaken zullen de revu passeren.

Het is wel je kind! helpt de vader of moeder die graag hun ex-partner meer willen betrekken bij de opvoeding van hun kinderen. Ze trekken zelf aan de bel, omdat ze iets veranderd willen zien. In sommige gevallen is de ouder met de noorderzon vertrokken. In andere gevallen is de ouder nog in beeld, maar ontloopt deze bijvoorbeeld de alimentatieplicht. Een team van juridische specialisten en psychologen helpt Ton. Ze gaan samen op zoek naar de verdwenen ouder en proberen deze te laten zien dat het anders kan. Ze gaan de confrontatie niet uit de weg, maar het doel is altijd om de situatie voor de kinderen beter te maken. Bijvoorbeeld doordat de ex meer verantwoordelijkheid voor de kinderen neemt, door financiële verplichtingen na te komen, of meer tijd met de kinderen door te brengen.

Aanmelden

Het is nog mogelijk je aan te melden voor het Het is wel je kind! door je contactgegevens en verhaal te mailen naar hetisweljekind@sbs6.nl.