“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Overspel ontdekken via fitbit

10 jan, 2020 | Algemeen
9,5
Klanten vertellen

1318 beoordelingen

Steeds meer mensen hebben een fitbit. Dit is een soort horloge dat netjes bijhoudt hoeveel je op een dag beweegt. Een mooie ontwikkeling dat steeds meer mensen met hun gezondheid bezig zijn, maar zo’n fitbit kan er ook voor zorgen dat je relatie op de klippen loopt.

Actief om 4 uur s’nachts

De Amerikaanse verslaggeefster Jane Slater kreeg van haar partner een fitbit cadeau. Haar man had er zelf ook eentje en ze besloten hun fitbit’s te synchroniseren. Zo konden ze elkaar prestaties volgen en elkaar ook steunen als het eens wat minder ging. Dit werkte allemaal goed tot Jane een keer om 4 uur s’nachts merkte dat haar man niet thuis was. In de fitbit-app zag ze dat hij volgens het apparaat op dat moment ontzettend actief was. Jane besefte al snel dat het hier niet om een bezoekje aan de sportschool kon gaan.

Overspel

Ze confronteerde haar man met haar ontdekking. Hij probeerde nog een uitvlucht te verzinnen, maar viel al snel door de mand. Uiteindelijk kon hij niet anders dan het overspel toegeven. Denk dus goed na voor je je partner een fitbit cadeau doet…