“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Man en vrouw trouwen terwijl ze elkaar pas paar uur kennen

20 mrt, 2019 | Algemeen
9,5
Klanten vertellen

1293 beoordelingen

Op tweede kerstdag 2018 zijn Paul en Sarah, die elkaar pas enkele uren eerder voor het eerst in het echt zagen, met elkaar getrouwd. De in Engeland woonachtige Sarah Elliott matchte via een datingapp met Paul Edwards. Eerst spraken ze elkaar telefonisch en werden er berichtjes uitgewisseld. Een paar dagen laten besloot het paar te gaan trouwen, wat ze deden in Las Vegas.

Eerste ontmoeting

De twee ontmoetten elkaar voor het eerst ín trouwkleding op kerstavond op de luchthaven in Londen, waar ze het vliegtuig naar Las Vegas pakten om er te trouwen en hun huwelijksreis ook meteen te vieren. Sarah geeft aan dat ze normaal gesproken een georganiseerd en normaal leven leidt, maar nu alle regels overboord heeft gegooid. “Er was onmiddellijk een klik tussen ons, een verbinding die niet te ontkennen viel. Paul voelt nu al aan als mijn beste vriend”, aldus Sarah, die ervan overtuigd is dat het huwelijk gaat slagen. Het stel beseft dat ze voor uitdagingen zullen komen te staan en ze bekijken hun huwelijk niet door een roze bril. Ze hebben de wil om er samen uit te komen als er problemen zijn.

Openheid en communicatie

Haar man Paul Edwards denkt er hetzelfde over. Paul geeft aan dat hij tien dagen geleden nooit had verwacht dat hij iemand zou ontmoeten met wie hij direct zou gaan trouwen. De bruidegom geeft aan dat hun gesprekken meteen de diepte in gingen: ze hadden het over het leven, over het huwelijk en wat ze in de toekomst wilden. Beide zijn allebei al een keer getrouwd geweest en wilden niet dat hun eerdere ervaringen hun toekomst bepaalden. Paul geeft aan dat hij eerdere relaties altijd openheid en communicatie miste. Nu, met Sarah is dat niet zo. Edwards, die eerder is gescheiden, wil van dit huwelijk een succes te maken. ,,Met ons huwelijk tonen we elkaar dat we bereid zijn om alles in onze relatie en in elkaar te investeren. We geloven allebei echt in het huwelijk en wat het betekent.”