“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Informatie over scheiden

  • Wij bieden echtscheidingsinformatie om je op weg te helpen.
  • Je kan bij ons ook terecht voor gratis advies.
  • Meer hulp nodig? Wij brengen je in contact met een ervaren echtscheidingsspecialist.
9,5
Klanten vertellen

1338 beoordelingen

Lees voor

Als je midden in een scheiding zit, komt er ontzettend veel op je af. Ten eerste heb je natuurlijk te maken met heftige emoties. Maar daarnaast moet er ook heel veel geregeld worden. Het kan lastig zijn om je hierop te focussen door alles wat er gebeurt. Het is wel belangrijk om overal aan te denken en goede afspraken te maken.

Om je hierbij te helpen maakten wij deze website. Op deze site kun je precies lezen waar je allemaal aan moet denken. Wat er allemaal geregeld moet worden en wat belangrijke punten zijn om extra op te letten. Wij zetten alles voor je op een rijtje, geven je een duidelijk stappenplan en proberen alles zo duidelijk mogelijk aan je uit te leggen. En kom je er niet helemaal uit, heb je persoonlijk advies nodig of ben je op zoek naar de juiste advocaat of mediator die jou kan helpen? Dan mag je altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je hier graag bij. Je staat er niet alleen voor!

Informatie scheiden

Wij geven je op deze site allemaal informatie over scheiden en gerelateerde onderwerpen. Zo bespreken we onder andere de echtscheidingsprocedure, begeleiding van de kinderen, alimentatiekwesties, berekeningen en zaken rondom de financiën. Deze informatie is bedoeld om je te helpen om alles op een rijtje te zetten. Wat moet er nog geregeld worden en wat moet je vooral niet vergeten? We kunnen ons voorstellen dat het veel informatie is. Daarom zijn onze medewerkers ook telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen en om advies te geven. Bel ze gerust vrijblijvend op werkdagen tussen 9.00 en 17.15 op 088-6002801 (gebruikelijke belkosten). Of vul ons contactformulier in! Je wordt dan zo gauw mogelijk teruggebeld door ons. We nemen rustig je vragen door en geven je advies waar je mee verder kunt. Je kunt met al je scheidingsvragen bij ons terecht.

De juiste hulp!

Uiteindelijk zal alles goed geregeld moeten worden en moeten alle afspraken officieel op papier worden gezet. Het is belangrijk om hier de juiste hulp bij in te schakelen. Maar hoe vind je iemand die jou goed kan helpen en jouw situatie begrijpt? Bij het inschakelen van een echtscheidingsspecialist kun je meerdere kanten op. Willen jullie samen naar iemand toe om afspraken te maken? Dan kan een mediator of een gezamenlijke advocaat hier bij helpen. Hebben jullie samen eigenlijk alle afspraken al gemaakt en moet alles alleen nog officieel worden gemaakt? Dan kan een advocaat jullie afspraken in een convenant zetten en dit indienen bij de rechter. Lukt het jullie niet om samen afspraken te maken of wil de ex bijvoorbeeld nergens aan meewerken? Dan kun je een eigen advocaat in de arm nemen. Deze zal jouw belangen behartigen en ervoor zorgen dat je hier zo goed mogelijk uit komt.

Wie past bij jou?

De specialist die jij uitzoekt neemt je bij de hand en zal je helpen in deze moeilijke periode. Het is daarom belangrijk om iemand te vinden die bij je past. Wij helpen je daarbij. Wij hebben een uitgebreid netwerk van specialisten in heel Nederland, die wij goed kennen. Wij weten precies waar ze goed in zijn. Wil jij in contact komen met de juiste persoon? Neem dan gratis contact op met onze juridische medewerkers. Zij luisteren naar je verhaal en kunnen aan de hand hiervan goed inschatten wie jou hier het beste bij zou kunnen helpen.

Meer informatie