“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Mijn partner wil van mij scheiden

  • Gaan jullie scheiden? Dan moet er veel geregeld worden.
  • Zorg ervoor dat je hier zo goed mogelijk uitkomt door de juiste hulp in te schakelen.
  • Heb je vragen over jouw scheiding of ben je op zoek naar de juiste echtscheidingsspecialist? Wij helpen je op weg!
9,5
Klanten vertellen

1338 beoordelingen

Lees voor

Je partner heeft je verteld te willen scheiden. Misschien heb je het aan zien komen of misschien kwam dit als donderslag bij heldere hemel. Jouw partner heeft ongetwijfeld lang nagedacht over dit besluit. Waarschijnlijk is hier niets aan te veranderen. Natuurlijk schrik je en ben je boos of verdrietig, maar probeer deze boodschap zo snel mogelijk te accepteren. Er zal namelijk veel geregeld moeten worden. Je zult actie moeten ondernemen. Hoe eerder, hoe beter.

Wat kun je verwachten?

Er moet veel geregeld worden. Maar wat moet je wel doen en wat niet? De kans is groot dat je dit nog nooit eerder bij de hand hebt gehad en dat je eigenlijk niet goed weet wat je te wachten staat. Dit zorgt voor veel stress en onzekerheid. Zorg dat je een duidelijk beeld krijgt van alle beslissingen die je moet gaan nemen. Dat scheelt een hoop en geeft overzicht.

Natuurlijk spelen je emoties een belangrijke rol en ben je kwaad of teleurgesteld. Deze gevoelens zullen met de tijd minder worden. Maar onderschat dit niet! Familie en vrienden willen je graag helpen, maar kunnen je vragen meestal niet beantwoorden. Dit kan ervoor zorgen dat je het gevoel krijgt dat je er alleen voor staat. Het is verstandig om de hulp in te schakelen van een echtscheidingsspecialist. Deze kan al je vragen beantwoorden en neemt je bij de hand in alle stappen die gezet moeten worden.

Let op:
Heb je vragen over jouw scheiding of heb je hulp nodig? Onze medewerkers zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Zij geven je gratis advies en zorgen ervoor dat je weer verder kunt.

Waarom een scheidingsspecialist inschakelen?

Er moet veel geregeld worden. Zo moeten er afspraken komen over je woning, je inboedel, verdeling van de schulden, leningen en pensioenen, de omgangsregeling, de kinderalimentatie en eventueel de partneralimentatie. Een echtscheidingsspecialist kan ervoor zorgen dat overal aan gedacht wordt. Daarnaast zorgt de specialist er voor dat alle afspraken op papier komen. Hij of zij zal er ook voor zorgen dat de onderhandelingen die horen bij het maken van al deze afspraken, voor jou tot het beste resultaat leiden. Hij of zij zal opkomen voor jouw rechten.

Als je afspraken maakt op basis van je emoties zul je daar later spijt van krijgen. Een scheidingsspecialist helpt je om dit  te voorkomen, omdat hij of zij niet emotioneel betrokken is bij je scheiding. Kortom: als je nu alles goed regelt met de hulp van een echtscheidingsspecialist, ben je in de toekomst beter af.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Ten eerste kun je met al je vragen over jouw scheiding bij ons terecht. Wij luisteren naar je verhaal en geven je gratis advies waar je mee verder kunt. Wil jij graag een specialist inschakelen om je te helpen, dan brengen wij jou vrijblijvend in contact met de juiste persoon bij jou in de buurt.

Deze specialist zal tijdens het scheidingsproces opkomen voor jouw rechten en wensen. Daarnaast helpt hij of zij je door deze moeilijke tijd heen, zodat je positief de toekomst kunt ingaan.

Tip:
Wil je dat we je verder helpen? Vul dan het formulier in, of vraag ons je terug te bellen.
Terugbellen doen we binnen 30 minuten, of wanneer het jou het beste uitkomt.

Meer informatie