“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

De Koning Vergouwen Advocaten

9,4
Klanten vertellen

862 beoordelingen

De Koning Vergouwen Advocaten

De Koning Vergouwen Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor dat is gevestigd aan het Amsterdamse Vondelpark. Het kantoor is opgericht in 1985 door Jan de Koning en bestaat inmiddels uit bijna 40 advocaten en juristen.

Hoogwaardig juridisch advies

De Koning Vergouwen Advocaten biedt hoogwaardig juridisch advies op een toegankelijke manier. We staan bekend om onze korte lijntjes, pragmatische oplossingen en snelle reacties. Geen poespas. Het uit de weg ruimen van conflicten is ons dagelijks werk. Gezond verstand is ons daarbij veel meer waard dan het inzetten van de zoveelste juridische procedure.

Internationaal netwerk

De Koning Vergouwen is tevens uniek door haar grote internationale netwerk. Het kantoor is een onderdeel van Globaladvocaten (www.globaladvocaten.com). Dit is een netwerk van advocatenkantoren over de hele wereld. Door de persoonlijke relaties met al die kantoren (first name basis) is het gemakkelijk om juridisch advies te verkrijgen of een lokale advocaat in te schakelen bij een grensoverschrijdend conflict.

Rechtsgebieden

Naast de rechtsgebieden familierecht en erfrecht, is De Koning Vergouwen ook bedreven in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, bestuursrecht, contractenrecht, mediation, I.E.-recht, privacyrecht en vastgoed.

Ik heb hulp nodig

Meer weten? Of heeft u hulp nodig? Vul dan vrijblijvend onderstaand contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Rechtsgebieden particulier:

  • Erfrecht
  • Personen- en Familierecht

Diensten

  • Bereid te reizen
  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Groot internationaal netwerk
  • Mediation
  • Video conference mogelijk

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Spaans

Neem contact op met De Koning Vergouwen Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor De Koning Vergouwen Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 020-2374994.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

anne-marie bouwmeester

Anne-Marie Bouwmeester

Anne-Marie Bouwmeester (advocaat sinds 2005) is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het erfrecht. Door de jaren heen heeft zij alles al een keer […]

Bekijk profiel
anne-marie bouwmeester

Anne-Marie Bouwmeester

Anne-Marie Bouwmeester (advocaat sinds 2005) is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het erfrecht. Door de jaren heen heeft zij alles al een keer […]

Bekijk profiel