“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Advocatenkantoor Swaenenburght

Of u nu particulier bent of ondernemer, bij Advocatenkantoor SwaenenBurght kunt u terecht voor juridische kwesties op het gebied van onder andere Personen- en Familierecht (Echtscheiding, Ouderschapsplan, Alimentatie, Omgang, Gezag en Verdeling), Erfrecht, Arbeids- en Ontslagrecht. Van praktische adviezen, onderling overleg tot gerechtelijke procedures.

Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het regelen van uw echtscheiding, het berekenen en laten vaststellen of wijzigen van alimentatie, het laten beoordelen van de beëindigingsovereenkomst van uw arbeidscontract, etc.

Op basis van ruime ervaring en deskundigheid wordt u op vakkundige wijze begeleid. We houden van een praktische en persoonlijke werkwijze met korte lijnen en duidelijke taal. We zijn toegankelijk, betrokken en houden de processen en kosten transparant.

Mediation

Ook voor mediation onder andere op gebied van echtscheiding (convenant en ouderschapsplan) en arbeidsgeschillen kunt u bij Advocatenkantoor SwaenenBurght terecht.

Bij mediation regelt u samen met behulp van onze onpartijdige mediator zelf de gevolgen van een conflict. Mediation biedt vele voordelen ten opzichte van een gerechtelijke procedure, zoals; minder kosten, snel resultaat, maatwerk, vertrouwelijk, volledige (juridische) bijstand, niet naar de rechtbank, prettige informele sfeer en zoeken naar de beste oplossing.

Kosten

Advocatenkantoor SwaenenBurght werkt op basis van een gunstig uurtarief. Rechtshulp op basis van een vaste prijs kan ook worden afgesproken. Omdat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn, staat Advocatenkantoor SwaenenBurght cliënten ook bij op basis van gesubsidieerde rechtshulp. In dat geval worden de kosten van uw advocaat grotendeels betaald door de overheid.

Op basis van de vrije advocaatkeuze kan Advocatenkantoor SwaenenBurght u ook van rechtshulp voorzien indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft.

Afspraak maken – vrijblijvend eerste gesprek

Zoekt u een goede advocaat of mediator? Dan bent u bij Advocatenkantoor SwaenenBurght aan het juiste adres. Mr. I. (Ines) van Troost is advocaat en Mfn-geregistreerd mediator. Neemt u gerust contact met ons op zodat een afspraak kan worden ingepland voor een vrijblijvend eerste gesprek van een half uur.

Rechtsgebieden particulier:

  • Arbeidsrecht
  • Erfrecht
  • Mediation
  • Ontslagrecht
  • Personen- en Familierecht

Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht
  • Mediation
  • Ontslagrecht

Neem contact op met Advocatenkantoor Swaenenburght

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Swaenenburght. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

Mr. I. van Troost

Ines van Troost is een ervaren advocaat op het gebied van familierecht, erfrecht en arbeids- en ontslagrecht. “De grootste uitdaging is steeds weer om samen

Bekijk profiel
Mr. I. van Troost

Ines van Troost is een ervaren advocaat op het gebied van familierecht, erfrecht en arbeids- en ontslagrecht. “De grootste uitdaging is steeds weer om samen

Bekijk profiel