“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Ansink advocaat & mediator

Ik oefen mijn praktijk uit onder de naam Advocaat & Mediator mr. Margit Ansink en ben gevestigd in het centrum van Haarlem. Door de grootte van mijn kantoor is er alle aandacht voor uw persoonlijke situatie. Ik heb ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht en familierecht, waarbij u niet alleen hoeft te denken aan echtscheidingen, maar ook aan begeleiding bij het opstellen van ouderschapsplannen, alimentatieberekeningen en verdelingskwesties.

Kennismakingsgesprek

U bent welkom voor een kennismakingsgesprek op mijn kantoor. Tijdens dit gesprek vraag ik u om uw situatie kort toe te lichten, om samen na te gaan of ik aan uw verwachtingen kan voldoen. Het eerste half uur breng ik u geen kosten in rekening. Bij aanvang van de werkzaamheden maak ik een inschatting van de te verwachten tijdsbesteding en de kosten van uw zaak. Als uw inkomen en vermogen beneden bepaalde grenzen valt, worden de kosten van rechtsbijstand door de overheid vergoed en betaalt u een eenmalige eigen bijdrage.

Werkwijze

Mijn werkwijze is er op gericht tot goede afspraken tussen partijen te komen. Ik wil afspraken maken, waarbij uw belang op de beste wijze gediend is, nu op dit moment, maar zeker ook op lange termijn. Als blijkt dat dit niet in onderling overleg kan, dan zal de rechter moeten worden ingeschakeld om uw gelijk te krijgen. Ook in een procedure sta ik u bij en kan ik buigen op een lange proceservaring. Als advocaat en mediator ben ik mij er van bewust dat juridische zaken een hoop onzekerheid met zich meebrengen. Ik zie het als mijn taak u duidelijkheid te verschaffen. Ik combineer een menselijke aanpak met veel vakkennis en sta u niet alleen nu, maar ook straks nog ter beschikking.

Bereikbaarheid

Het pand is goed bereikbaar met openbaar vervoer en per auto. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Rechtsgebieden particulier:

  • Ambtenarenrecht
  • Arbeidsrecht
  • Personen- en Familierecht

Rechtsgebieden zakelijk:

  • Ambtenarenrecht
  • Arbeidsrecht
  • Personen- en Familierecht

Neem contact op met Ansink advocaat & mediator

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Ansink advocaat & mediator. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

foto margit ansink
Margit Ansink

Ik ben zowel actief als advocaat en als mediator. Beide beide takken van sport oefen ik met even veel enthousiasme uit. Afhankelijk van de vraag

Bekijk profiel
foto margit ansink
Margit Ansink

Ik ben zowel actief als advocaat en als mediator. Beide beide takken van sport oefen ik met even veel enthousiasme uit. Afhankelijk van de vraag

Bekijk profiel