“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Advocatenkantoor van Olst

9,4
Klanten vertellen

862 beoordelingen

Advocatenkantoor van Olst

Op zoek naar een gespecialiseerd familierecht advocaat? Zoek niet verder! Advocatenkantoor van Olst helpt u graag verder met uw familierecht zaak.

Familierecht

Advocatenkantoor Van Olst biedt u specialistische kennis en kunde op het gebied van familierecht. U kunt ervan verzekerd zijn dat u met uw echtscheiding, alimentatiezaak, omgangszaak, gezagszaak en andere familierechtkwesties aan het goede adres bent bij advocaat mr. Chantal van Olst.

Ruimschootse ervaring

Mevrouw Van Olst behandelt uitsluitend familierecht zaken. Dat betekent dat zij met haar ruimschootse ervaring en gespecialiseerde kennis van het familierecht voor u het beste resultaat zal kunnen behalen. Mevrouw Van Olst zorgt ervoor dat zij altijd up to date is met haar kennis en hanteert een persoonlijke benadering. De lijnen zijn kort en u wordt op hoog niveau bijgestaan. Met mevrouw Van Olst heeft u een betrokken en scherpe advocaat aan uw kant staan.

Mediation

Bij advocatenkantoor van Olst kunt u ook terecht voor mediation. Wilt u weten of mediation in uw situatie mogelijkheid is? Of wil je meer weten over mediation? Neem dan gerust contact op met Advocatenkantoor van Olst. Onze medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden en uw vragen beantwoorden.

Pro Deo

Mevrouw van Olst treedt –zij het in beperkte mate- ook op voor partijen die in aanmerking komen voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand.

Kantoor

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Arnhem. Ons kantoor heeft ruime ervaring met familierechtzaken met internationale aspecten.

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek bij advocatenkantoor van Olst is altijd kosteloos en vrijblijvend. U wordt verwelkomd in een prettige laagdrempelige sfeer en alles wat u vertelt is uiteraard volstrekt vertrouwelijk. Neemt u gerust contact op voor het plannen van een eerste ontmoeting met mevrouw Van Olst. U kunt onderstaand contactformulier invullen en dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld. U kunt ook bellen op telefoonnummer 026 – 3032359.

Rechtsgebieden particulier:

  • Mediation
  • Personen- en Familierecht

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Mediation
  • Toevoegingszaken

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Neem contact op met Advocatenkantoor van Olst

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor van Olst. Wij zijn bereikbaar op 026-3032359.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

chantal van olst

Chantal van Olst

Mevrouw Van Olst werkt nu ruim 14 jaar uitsluitend op volledig gespecialiseerde familierechtkantoren, waarvan de laatste 6 jaren als familierechtadvocaat. In deze jaren heeft zij […]

Bekijk profiel
chantal van olst

Chantal van Olst

Mevrouw Van Olst werkt nu ruim 14 jaar uitsluitend op volledig gespecialiseerde familierechtkantoren, waarvan de laatste 6 jaren als familierechtadvocaat. In deze jaren heeft zij […]

Bekijk profiel