“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Achttienribbe Advocatuur

9,5
Klanten vertellen

550 beoordelingen

Achttienribbe Advocatuur

Achttienribbe Advocatuur behandelt zaken op het gebied van het jeugdrecht, personen- en familierecht en vreemdelingenrecht. Ook kunt u bij Achttienribbe Advocatuur terecht voor mediation in familierechtzaken. Het kantoor beschikt over veel ervaring en deskundigheid op het gebied van echtscheidingen, gezags- en erkenningsvraagstukken, omgangsregelingen en alimentatiezaken, alsmede ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Het kantoor heeft bijzondere expertise in familierechtzaken waarbij internationale aspecten van belang zijn en het vreemdelingenrecht een rol speelt.

Werkwijze

Achttienribbe Advocatuur kenmerkt zich door een transparante, oplossingsgerichte en doelmatige aanpak. Het kantoor streeft ernaar om u zo helder mogelijk advies te geven en om snel met de wederpartij tot een oplossing te komen. Mocht echter blijken dat deze oplossing uit blijft dan zal zij in overleg met u overgaan tot een procedure waarbij ook het kostenaspect met u uitgebreid wordt besproken.

Ligging kantoor

Het kantoor van Achttienribbe advocatuur is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Achttienribbe Advocatuur werkt samen in een historisch pand met vier andere advocaten die regelmatig overleg met elkaar voeren, zodat deskundige rechtsbijstand en continuïteit verzekerd is. Afspraken kunnen naast op het kantoor in het centrum tevens in Amsterdam Noord worden gepland.

Gefinancierde rechtsbijstand

Achttienribbe Advocatuur werkt tevens op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Dit staat ook wel bekend als een toevoeging. Er wordt per zaak bekeken of u hiervoor in aanmerking komt. Dit houdt in dat u in beginsel slechts éénmaal een eigen bijdrage verschuldigd bent voor de kosten van de advocaat. Deze eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en wordt vastgesteld door de Raad voor de Rechtsbijstand.

Gratis kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is bij Achttienribbe Advocatuur kosteloos en vrijblijvend.

Contact?

Wilt u meer weten, heeft u vragen over uw eigen situatie of wilt u een afspraak maken met advocatenkantoor Achttienribbe? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. U kunt op kantoordagen tussen 9.00 – 17.15 ook bellen op het telefoonnummer 020 – 2374994.

Rechtsgebieden particulier:

  • Jeugdrecht
  • Personen- en Familierecht
  • Vreemdelingenrecht / Asielrecht

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Vaste prijs afspraak mogelijk

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Neem contact op met Achttienribbe Advocatuur

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Achttienribbe Advocatuur. Wij zijn bereikbaar op 020-2374994.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

Ruth Achttienribbe

Ruth Achttienribbe is sinds 2011 werkzaam als advocaat in Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in het jeugdrecht, (internationaal) personen- en familierecht en vreemdelingenrecht. Ook is zij […]

Bekijk profiel