“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Smit & Smit Advocaten

Smit & Smit Advocaten is een jong en eigentijds advocatenkantoor waar u als cliënt, particulier of zakelijk, centraal staat. Wij kunnen u adviseren en bijstaan in kwesties omtrent het arbeidsrecht, bouwrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Ons kantoor is laagdrempelig en wij vinden dat u gewoon moet kunnen binnenlopen wanneer u een juridische vraag heeft. Daarnaast staat de telefoon ook buiten kantoortijden aan en zijn wij daardoor (vrijwel) altijd bereikbaar via telefoon, e-mail of WhatsApp. De lijnen zijn kort: als u ons belt krijgt u direct één van onze advocaten aan de lijn. Een eerste intakegesprek van 30 minuten is bovendien gratis, zodat u een goede inschatting kunt maken van uw rechtspositie en u vrijblijvend kunt kijken of u met ons kantoor in zee wilt gaan. Wij kunnen u bijstaan tijdens procedures maar wij kunnen u uiteraard ook in het voortraject van advies voorzien om zo mogelijk een gang naar de rechter te voorkomen.

Rechtsgebieden particulier:

  • Arbeidsrecht
  • Bouwrecht
  • Personen- en Familierecht

Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht
  • Bouwrecht
  • Ondernemingsrecht

Neem contact op met Smit & Smit Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Smit & Smit Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

Rosanne Silven

In het personen- en familierecht staat Rosanne zowel particulieren als ondernemers bij. Rosanne probeert de zaak op een zakelijke manier af te wikkelen, maar heeft […]

Bekijk profiel