Een scheidingsadvocaat voor
€ 159,- exclusief btw per uur

Wil je jullie scheiding aanvragen? Onze advocaten helpen je direct voor het tarief van € 159,-, exclusief btw. Soms vragen echtscheidingsadvocaten uurtarieven tot wel € 325,- exclusief btw per uur. Helaas is dit voor veel mensen in scheiding onbetaalbaar. Scheiden kost al veel geld. Het is belangrijk dat de scheiding goed geregeld worden tegen een acceptabel bedrag. Onze advocaten nemen jouw echtscheidingszaak tegen het kennismakingstarief van € 159,- per uur exclusief btw in behandeling. Zij zijn allen ervaren in het behandelen van scheidingen met en zonder kinderen. Zij snappen dat scheiden een emotioneel proces is en nemen de juridische zorgen voor jou uit handen. Vul ons contactformulier in wanneer je gebruik wil maken van onze dienstverlening. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact op om jouw zaak vrijblijvend te bespreken.

Levert de echtscheidingsadvocaat kwaliteit voor dit lage uurtarief?

Ja, jouw scheiding is bij onze advocaten in goede handen. Zij regelen jouw scheiding uitstekend tegen dit scherpe tarief. Wij hebben hier duidelijke afspraken over gemaakt met onze kantoren. Bij het bepalen van het uurtarief van € 159,- exclusief btw is zorgvuldig gekeken dat de advocaat zijn werk kan doen zonder in te leveren op kwaliteit. Wil je jullie scheiding aanvragen en gebruik maken van juridische hulp tegen het scherpe tarief van € 159,- exclusief btw per uur? Neem dan direct contact op met onze juridische adviseurs. Zij bespreken jouw situatie en brengen je in contact met een van onze ervaren familierechtadvocaten. Op deze manier wordt jullie scheiding goed geregeld door ervaren advocaten. 

Wat vinden onze klanten?

Wie zijn wij?

Echtscheiding-wijzer.nl is onderdeel van De Nationale Adviesbalie. Wij bieden juridische hulp aan particulieren en ondernemers. Met ons toegewijde en enthousiaste team helpen wij dagelijks veel klanten met hun juridische vraagstukken. Daarnaast hebben wij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van ervaren advocaten door heel Nederland. 

Heb je juridische hulp nodig? Onze ervaren advocaten behandelen jouw zaak graag tegen het lage uurtarief van € 159,- excl. btw. Neem contact met ons op en wij brengen je direct in contact met een deskundige advocaat bij je in de buurt.

Wil je nog meer weten over ons? Ga dan naar de over ons pagina. Graag leggen we je uit waarom we doen wat we doen!

Ervaren echtscheidingsadvocaat tegen een laag tarief!

  • Scheiding aanvragen? Wij bespreken direct gratis jouw situatie en adviseren je over de vervolgstappen.
  • Wij brengen je in contact met een advocaat die jouw scheiding oppakt tegen het lage tarief van € 159,-per uur, exclusief btw.
  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1338 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"