“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

VQ Advocaten

VQ Advocaten is een advocatenkantoor te Oud-Beijerland werkzaam op meerdere rechtsgebieden, onder andere voor letselschadezaken en het familierecht.

Dienstverlening: adviseren, begeleiden en procederen

Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn:

  • Preventief adviseren; uw juridische positie beoordelen.
  • Contracten voor u opstellen of door de wederpartij opgestelde contracten beoordelen.
  • Assistentie bij door u gevoerde correspondentie.
  • Procederen, zowel eisend als verwerend; advies over haalbaarheid van een procedure of verweer.
  • Uitbrengen van second opinion, bijvoorbeeld over het advies van de juridisch adviseur van uw zakenpartner of van uw bedrijfsjurist.

Voor ondernemers en particulieren

Onze dienstverlening richt zich zowel op ondernemers en non-profit instellingen als op particulieren.

Letselschade

Meerdere advocaten van VQ Advocaten zijn gespecialiseerd in het verhalen van geleden en nog te lijden letselschades. Zij zijn zeer ervaren en hebben allen een specialisatieopleiding personenschade gevolgd, of zijn daarvoor studerend. Tevens zijn deze advocaten lid van de specialisatievereniging LSA (Letsel Schade Advocaten), het ASP (vereniging voor advocaten van slachtoffers van personenschade) en Stichting Keurmerk. Dit is voor u een waarborg dat onze advocaten maximaal zijn gespecialiseerd en uitsluitend optreden voor slachtoffers. Daarnaast hebben onze advocaten, door kennis en ervaring, inzicht in de werk- en denkwijze van de aansprakelijkheidsverzekeraars, wat een groot verschil kan zijn bij de uiteindelijke letselschaderegeling. Mocht het in een zaak tot een gerechtelijke procedure komen, dan kan in uw geval door uw eigen advocaat worden geprocedeerd.

Rechtsgebieden particulier:

  • Letselschade
  • Personen- en Familierecht

Rechtsgebieden zakelijk:

  • Letselschade

Neem contact op met VQ Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor VQ Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

Onze excuses, ons systeem vindt geen mediationkantoren die aan de door jouw opgegeven eisen voldoen. Graag helpen we je alsnog verder.

Bel ons op 088-6002801 (gebruikelijke belkosten) of vul ons contactformulier in en wij bellen jou terug.