“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Huurteam Centraal

Het Huurteam is een organisatie op nationaal niveau die zich richt op het beschermen van de belangen van huurders in gevallen waarin er problemen of onregelmatigheden optreden bij het huren van kamers of woningen.

Waar kunnen we u mee helpen?

We helpen u bij problemen rondom het vaststellen van een eerlijke huurprijs, slecht onderhoud, verwaarlozing van reparatieverzoeken en het opleggen van onredelijk hoge servicekosten. Met name bij kamerhuur zijn er talrijke misstanden, waarbij studenten en expats vaak de grootste slachtoffers zijn. Ook bij woningverhuur zijn er zorgen, zoals het niet terugbetalen van de borg of het weigeren van constructieve oplossingen.

Hoe werkt het?

Voordat we een procedure bij de Huurcommissie starten, is het van essentieel belang dat we alle feiten bespreken en deze toetsen aan de wet. Als blijkt dat uw zaak weinig kans van slagen heeft bij de Huurcommissie, zullen we dit tijdens een adviesgesprek met u bespreken en alternatieve oplossingen aanbevelen.

Vul onderstaand contactformulier in. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op en bespreken we uw situatie. Als we mogelijkheden zien in uw zaak, zullen we het dossier aannemen en het traject starten.

Zodra het traject is gestart, geven we uw verhuurder één kans om eventuele overtredingen te corrigeren en tot een oplossing te komen voor uw geschil. Als er geen passende oplossing wordt geboden, zullen wij namens u een (rechts)procedure in gang zetten, waarbij u zelf verder niets hoeft te ondernemen. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Rechtsgebieden particulier:

  • Huurrecht

Rechtsgebieden zakelijk:

  • Huurrecht

Neem contact op met Huurteam Centraal

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Huurteam Centraal. Wij zijn bereikbaar op 088-6002801.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

Onze excuses, ons systeem vindt geen juristenkantoren die aan de door jouw opgegeven eisen voldoen. Graag helpen we je alsnog verder.

Bel ons op 088-6002801 (gebruikelijke belkosten) of vul ons contactformulier in en wij bellen jou terug.