“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Withaar & Yildirim advocaten

Wij, Deborah Withaar en Umut Yildirim, zijn per 1 januari 2017 ons eigen advocatenkantoor begonnen. Wij staan zowel ondernemers als particulieren bij. Beide hebben hiervoor vele jaren bij een middelgroot advocatenkantoor gewerkt. Met de kennis en ervaring die wij hier hebben opgedaan ondersteunen op diverse rechtsgebieden.

Een succesvolle samenwerking heeft ons doen besluiten om de handen ineen te slaan en ons eigen advocatenkantoor te starten. Wij zijn jonge, ervaren en erg ambitieuse advocaten. En zetten ons altijd volledig in voor onze klanten.

Wilt u meer weten over Withaar & Yildirim advocaten, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen vrijblijvend contact op met u.

Rechtsgebieden particulier:

  • Incassorecht
  • Jeugdrecht
  • Personen- en Familierecht

Rechtsgebieden zakelijk:

  • Incassorecht

Neem contact op met Withaar & Yildirim advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Withaar & Yildirim advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

deborah withaar
Deborah Withaar

Sinds 2003 ben ik werkzaam als advocaat. Ik ben begonnen in de algemene rechtspraktijk, maar heb mij in de afgelopen jaren steeds meer toegelegd op

Bekijk profiel