“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Van Wensen Advocatuur & Scheidingsbemiddeling

9,5
Klanten vertellen

1318 beoordelingen

Van Wensen Advocatuur & Scheidingsbemiddeling

Van Wensen Advocatuur & Scheidingsbemiddeling adviseert en procedeert op het gebied van het personen- en familierecht. Zowel in echtscheidingszaken, waarbij ook de verdeling van de gemeenschap of de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden bij betrokken worden, als ook in kwesties waarbij kinderen centraal staan (erkenning, gezag, omgang, alimentatie) worden door het kantoor behandeld. Tot slot is het ook mogelijk om door middel van mediation het geschil op te lossen.

Ligging kantoor

Het kantoor is gevestigd in Lage Zwaluwe, een dorp tussen Breda en Dordrecht in. Het is goed bereikbaar vanaf zowel de A16, als ook de A59. Ook is het mogelijk om op een andere locatie af te spreken; thuis of op het werk.

 

Rechtsgebieden particulier:

  • Personen- en Familierecht

Neem contact op met Van Wensen Advocatuur & Scheidingsbemiddeling

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Van Wensen Advocatuur & Scheidingsbemiddeling. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

Debby Van Wensen

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het Rotterdamse, ben ik in het begin van 2018 als zelfstandige gestart in het Brabantse Lage Zwaluwe.

Bekijk profiel