“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

B. Winter - van Rijswijk

Kantoor: Van Donk advocaten
9,5
Klanten vertellen

1366 beoordelingen

mevrouw winter van rijswijk

B. Winter – van Rijswijk is een enthousiaste en gedreven advocaat. Zij zoekt bij problemen altijd naar een praktische oplossing. Ze hecht daarbij veel waarde aan een goede relatie en communicatie met haar klanten. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van complexe arbeidsgeschillen en personen- en familierechtzaken.

Na haar studie Rechten aan de Universiteit Leiden is ze een aantal jaren werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam. Hier heeft zij veel ervaring opgedaan in onder meer het arbeidsrecht. Aansluitend is ze in het bedrijfsleven werkzaam geweest. Als advocaat staat zij zowel werknemers als werkgevers bij. Ze is onder andere ervaren in het oppakken van reorganisaties, individueel ontslag, arbeidsovereenkomsten en -voorwaarden, ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Daarnaast is zij een ervaren familierechtadvocaat. Zij behandelt de meer complexe familiezaken in de breedste zin van het woord. Daarbij zet ze de belangen van de kinderen altijd voorop.

Rechtsgebieden particulier:

 • Arbeidsrecht
 • Personen- en Familierecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht

   Neem contact op met B. Winter - van Rijswijk

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat B. Winter - van Rijswijk. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.