“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Bernard Cornelissen

Kantoor: TEAM advocaten
9,5
Klanten vertellen

1338 beoordelingen

Bernard Cornelissen

Mr. Bernard Cornelissen (1965) is vanaf 1998 werkzaam in de advocatuur. Daarvoor werkte hij een vijftal jaren bij een grote verzekeringsmaatschappij. Bernard is gespecialiseerd in zowel het individuele als het collectieve arbeidsrecht in het algemeen als het ontslagrecht in het bijzonder en heeft een ruime kennis en ervaring in het doorvoeren van reorganisaties binnen ondernemingen en de daarmee gepaard gaande arbeidsrechtelijke problematiek. Hij treedt daarnaast met grote regelmaat op voor werknemers – met name in het midden en hoger management en (statutair) directeuren – die met ontslag worden bedreigd. Bernard is een doorgewinterd procesadvocaat en onderhandelaar op het gebied van het treffen van individuele afvloeiingsregelingen (gouden handdrukken) Bernard is cum laude geslaagd voor de postdoctorale Grotius Opleiding Arbeidsrecht en spreekt behalve Engels en Duits ook vloeiend Spaans.

Rechtsgebieden particulier:

 • Arbeidsrecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht

   Neem contact op met Bernard Cornelissen

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Bernard Cornelissen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.