“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Nolet Advocaten

Nolet Advocaten is het gerenommeerde advocatenkantoor in Den Haag, sinds 1991. Recht voor iedereen. Nolet Advocaten staat bekend als advocatenkantoor dat het commerciële en het menselijke verenigt. Onze advocaten zijn zakelijk in onze onderhandelingen, maar geloven in het menselijk aspect.

Advocaten voor particulier en het midden- en kleinbedrijf

Eddy Nolet startte samen met Peter Drenth in 1991 Nolet Advocaten. Met twee advocaten in de algemene praktijk, werd de grondslag gelegd voor het dynamische advocatenkantoor. Binnen enkele jaren groeide het kantoor uit tot vijf advocaten, die zich enkele jaren terug hebben gespecialiseerd in twee tot drie rechtsgebieden. Inmiddels huist het kantoor in Den Haag tien enthousiaste advocaten en acht ondersteunende medewerkers. Nolet Advocaten oefent als advocatenkantoor de algemene praktijk uit en richt zich op particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Zakelijk én persoonlijk

Nolet Advocaten staat bekend als advocatenkantoor dat het commerciële en het menselijke verenigt. Wij zijn zakelijk in onze onderhandelingen, maar geloven in het menselijk aspect. Wij gaan professioneel te werk, waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Onze twaalf advocaten zijn allen gespecialiseerd op specifieke vakgebieden, zoals onder andere arbeidsrecht en personen- en familierecht, waaronder echtscheidingsrecht. Een aantal van ons treedt ook op als opleidingsdocent voor zowel de plaatselijke als de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast geven diverse advocaten gastcolleges en lezingen voor verschillende maatschappelijke en commerciële instellingen over het recht en het vak van de advocaat.

Nolet Advocaten is graag uw rechterhand

Wij vinden dat het rechtssysteem voor eenieder toegankelijk moet zijn. Vandaar dat wij een goede verhouding hanteren tussen onze inspanningen voor onze cliënten en de geldelijke vergoeding daarvoor. Nolet Advocaten is dan ook gaarne uw rechterhand.

Rechtsgebieden particulier:

  • Arbeidsrecht

Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht

Neem contact op met Nolet Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Nolet Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

Peter Drenth

Peter Drenth studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit te Leiden. In 1990 studeerde hij af in de richting Nederlands recht, civiel. In oktober 1990 is hij

Bekijk profiel