“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Hiddes Advocatuur

Hiddes Advocatuur is een laagdrempelig advocatenkantoor dat gevestigd is aan de Jeroen Boschlaan in Heemstede. Wij kunnen u bijstaan op verschillende rechtsgebieden zoals het Arbeidsrecht, Civiel recht, Personen- en familierecht (ook mediation is mogelijk), Huurrecht, Insolventierecht, Vastgoedrecht en het Verbintenissenrecht. Een van onze advocaten is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Onze advocaten zijn gedreven en hebben passie voor het vak. Wij helpen u graag verder.

Rechtsgebieden

Hiddes advocatuur kan u bijstaan op verschillende rechtsgebieden. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende rechtsgebieden en een aantal zaken die daaronder vallen.

Arbeidsrecht

Civiel recht

Huurrecht
– Incasso van huurachterstanden;
– Ontruimingszaken;
– Opstellen van huurovereenkomsten.

Personen- en familierecht
– Echtscheidingen;

 • Eenzijdige echtscheidingen;
 • Gezamenlijke echtscheidingen;
 • Mediations.

– Alimentatiezaken;
– Omgangszaken;
– Uithuisplaatsingen, ondertoezichtstellingen;
– Gezagszaken;
– Vaderschapsacties of vernietiging erkenning.

Vastgoedrecht

Juridisch maatwerk

Hiddes Advocatuur gaat doelmatig te werk en levert juridisch maatwerk van hoog niveau door het geven van transparante adviezen en voert waar nodig gerechtelijke procedures. Binnen ons kantoor staan de cliënten centraal. Wij streven naar een oplossings- en servicegerichte samenwerking en een duurzame relatie met onze cliënten. Wij zijn er voor zowel particulieren als het midden- en kleinbedrijf.

Toevoeging

Hiddes Advocatuur werkt niet alleen op basis van uurtarief. Voor de cliënten met de lagere inkomen werken wij op basis van de door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Dit houdt in dat u slechts een eigen bijdrage verschuldigd bent die varieert tussen de € 196,- en € 849,- afhankelijk van uw inkomen. Hierdoor blijven de kosten laag en kan ook u zich melden bij een advocaat.

Meer informatie?

Heeft u onze hulp nodig of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier of bel 023 – 3032727.

Rechtsgebieden particulier:

 • Arbeidsrecht
 • Civiel recht
 • Huurrecht
 • Personen- en Familierecht
 • Vastgoedrecht
 • Verbintenissenrecht

Rechtsgebieden zakelijk:

 • Arbeidsrecht
 • Huurrecht
 • Vastgoedrecht
 • Verbintenissenrecht

Neem contact op met Hiddes Advocatuur

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Hiddes Advocatuur. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

B.M.C.M. Hiddes

“Advocaat ben ik geworden, omdat ik graag mensen bijsta tegen wie onrechtmatig gehandeld wordt. Mensen die zich niet zelfstandig door het rechtssysteem kunnen manoeuvreren. Ik

Bekijk profiel
Sanne Matheij

Mr. Sanne Matheij is als advocaat werkzaam bij Hiddes Advocatuur. Een goede communicatie met de betrokken partijen staat voor haar bij de behandeling van een

Bekijk profiel
Floor Spieker

Mr. Floor Spieker is als personen- en familierecht en civiele advocaat werkzaam bij Hiddes Advocatuur. Haar praktijk behelst diverse uiteenlopende zaken. Van alimentatie, echtscheidingen tot

Bekijk profiel
B.M.C.M. Hiddes

“Advocaat ben ik geworden, omdat ik graag mensen bijsta tegen wie onrechtmatig gehandeld wordt. Mensen die zich niet zelfstandig door het rechtssysteem kunnen manoeuvreren. Ik

Bekijk profiel