“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
jan paalman

Jan Paalman heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. De accenten in zijn studie lagen op het civiel recht, waaronder het huurrecht, het bestuurs- en omgevingsrecht en het agrarisch recht. Met die rechtsgebieden houdt hij zich ook in zijn advocatenpraktijk vooral bezig. Veel van wat hij aan advies- en proceswerk doet, heeft op een of andere manier iets met onroerend goed te maken. Hij is lid van de Vereniging voor Agrarisch Recht en van enkele gemeentelijke bezwaarschriftencommissies.

Jan gaat graag gedisciplineerd en gestructureerd te werk. Hij probeert daarbij “to the point” te zijn en te blijven. Hij wijst zijn cliënten er doorgaans op dat emotie vaak geen geweldige raadgever is en dat procederen niet altijd tot het beste resultaat hoeft te leiden, maar dat het “soms” niet anders kan.

Naast zijn werk en werk gerelateerde activiteiten heeft Jan functies als vrijwilliger en/of bestuurslid bekleed binnen verschillende “ideële organisaties” en dat doet hij nog steeds. Zijn ontspanning zoekt hij buitenshuis, “met de wind door de haren”: (hard)lopend of fietsend.

Rechtsgebieden particulier:

 • Agrarisch recht
 • Civiel recht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Agrarisch recht
  • Bestuursrecht
  • Civiel recht

   Neem contact op met Jan Paalman

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Jan Paalman. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.