“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

P.M. (Petra) de Vries

Kantoor: Baerle 87
9,5
Klanten vertellen

1318 beoordelingen

Petra de Vries

Een echtscheiding of een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis in het leven van mensen. Juist dan zijn ze extra gebaat bij goede juridische ondersteuning. Niet alleen op deskundige wijze op het juridisch vlak maar ook met oog voor het menselijke. Met mijn jarenlange ervaring (1996) als familierecht en erfrecht advocaat wil ik juist die combinatie bieden. Zo mogelijk in overleg met de wederpartij afspraken maken en procederen als dat niet kan. Doordat ik mij al 14 jaren toeleg op louter familie- en erfrecht bied ik specialistische kennis op deze rechtsgebieden. Ik ben lid van de VFAS (vereniging voor in familierecht gespecialiseerde advocaten) en de VEAN (vereniging voor in erfrecht gespecialiseerde advocaten).

It ain’t over before the fat lady sings.

Rechtsgebieden particulier:

  • Erfrecht
  • Personen- en Familierecht

    Neem contact op met P.M. (Petra) de Vries

    Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat P.M. (Petra) de Vries. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

    Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.