Ga je scheiden? Wij helpen je alles goed te regelen!

Bij een scheiding komt heel wat kijken. Naast alle emoties die het met zich meebrengt, moet er ook ontzettend veel geregeld worden. Kan jij bijvoorbeeld wel in het huis blijven wonen? En wat gebeurt er met de kinderen? Het kan je leven helemaal op z’n kop zetten. Alles verandert. Het is fijn als je jouw situatie met iemand kan bespreken en je ervan verzekerd bent dat alles goed geregeld wordt. Daarom zitten onze juridische medewerkers voor je klaar. Zij luisteren naar jouw verhaal, begrijpen jouw emoties en weten welke vragen je hebt. Het verdriet kunnen we niet wegnemen, maar we zorgen er wel voor dat alles goed geregeld wordt. Een geruststelling voor jouw toekomst!

Zit jij met vragen over jouw scheiding of ben je op zoek naar een goede advocaat of mediator? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je advies over jouw situatie en brengen je eventueel in contact met een specialist bij jou in de buurt.

Tip:
Wacht niet te lang met het zoeken van hulp.
Hoe langer je wacht hoe lastiger het wordt om juridische problemen op te lossen! Wij snappen wat er door je heen gaat en weten als geen ander wat er geregeld moet worden. Laat ons jou verder helpen. Vul ons contactformulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Wat vinden onze klanten?

Advocaat of mediator?

Ga je scheiden, dan heb je daar hulp bij nodig. Maar wie kan jou nou het beste helpen? Dat is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Voor de een is het verstandig om een advocaat in te schakelen, voor de ander is een mediator een betere oplossing.

Het kan behoorlijk lastig zijn om hierin een goede keuze te maken. Leg jouw verhaal dan ook gerust eens aan ons voor. Wij bespreken jouw situatie en bekijken welke hulp het beste past in jouw situatie. Vervolgens heb je recht op een gratis kennismakingsgesprek bij een van onze dienstverleners. Zo kan je kijken of het goed voelt. Want het is belangrijk om zulke belangrijke zaken bij een advocaat of mediator neer te leggen waar je vertrouwen in hebt. Het is jouw toekomst en mochten er kinderen in het spel zijn dan wil je ook voor jullie kinderen zaken zo goed mogelijk regelen. Wij helpen je hierbij!

Help mij verder

  • Wij nemen de tijd om naar jouw verhaal te luisteren
  • Wij geven jou advies op maat
Bellen kan ook voor direct gratis advies
088-6002817 (gebruikelijke belkosten)

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1296 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"