Hypotheek Visie ontzorgt mensen bij een echtscheiding!

Mijn collega’s en ik helpen u graag verder met uw (vragen rondom de) hypotheek. Ik ben Peter ter Harmsel, een geboren Barnevelder, 51 lentes jong en 21 jaar geleden naar Apeldoorn verhuisd voor de liefde. Inmiddels twee kinderen rijker, nog steeds gelukkig getrouwd én eigenaar van Hypotheek Visie Amersfoort, Hypotheek Visie Zeist en op een toplocatie Hypotheek Visie Utrecht Binnenstad.

Onze achtergrond en expertise

Ik ben jaren geleden financiëel opgeleid binnen de ING Groep, en was daar werkzaam als financieel adviseur. Bij Hypotheek Visie kan ik mijn cliënten álles aanbieden. Ik zit niet meer vast aan ING, maar kan ook een hypotheek van circa 40 andere aanbieders aanbevelen, als dat beter matcht. Net een kind in de snoepwinkel eigenlijk; ik kan alles kiezen en alle opties liggen open!” Op deze manier zoek ik, samen met mijn 5 werknemers, iedere dag naar het beste voor onze klanten.

Passende hypotheek voor iedere klant

Inmiddels heeft ons team al heel wat mensen geholpen aan een passende hypotheek. Hypotheek Visie, als overkoepelende organisatie van verschillende franchises waaronder Hypotheek Visie Amersfoort, Zeist en Utrecht, is inmiddels 30 jaar geleden opgericht en vierenhalf jaar geleden overgenomen. Sinds de overname waait er een frisse wind door de kantoren (figuurlijk natuurlijk) en komen er steeds meer franchisekantoren bij.

Wij geven financieel advies in de breedste zin van het woord. We houden ons niet alleen bezig met de hypotheek zelf, maar ook met alle risico’s die erbij komen kijken. We helpen daarom ook veel ondernemers, omdat een hypotheek regelen voor hen net iets ingewikkelder is. Dit is één van de punten die Hypotheek Visie onderscheidt van andere hypotheekadviseurs, maar het belangrijkste is dat we onszelf zijn. We geven nuchter én goed advies zonder al teveel poespas.

Wij ontzorgen de klant

We willen met Hypotheek Visie dromen verwezenlijken. Een huis kopen is een grote stap en toch vaak onderdeel van een droom. En bij het verwezenlijken van die droom proberen we mensen zoveel mogelijk te ontzorgen en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Vooral in deze overspannen markt.

Binnen 24 uur een hypotheekindicatie

Een tip van Peter voor huizenzoekers: de hypotheekbelofte! Hierbij geef je online de gegevens door over je inkomenssituatie, en heb je binnen 24 uur een indicatie van wat je kunt lenen. Op die manier kun je snel een bod doen op een huis, waarbij je meteen al redelijk zeker bent van je zaak.

Wat kan Hypotheek Visie voor u doen bij een echtscheiding?

We plannen in eerste instantie een gesprek om kennis te maken, een dossier op te bouwen en de mogelijkheden te onderzoeken. Het kan zijn dat een klant in zijn of haar woning wil blijven wonen maar het kan ook zijn dat men zich oriënteert op andere mogelijkheden. Het is van groot belang goed stil te staan bij de situatie waarin mijn klant zich bevindt. Is men gehuwd of samenwonend, zijn er nog bijzondere afspraken vastgelegd? Is men überhaupt nog in gesprek of is communicatie onmogelijk? Zijn er ook kinderen in het spel? Allemaal zaken die een grote rol spelen in het geheel. Wij helpen je!

Vrijblijvend gesprek aanvragen Hypotheek Visie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.