“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Sandra van Steenberge

Kantoor: Qudos Advocaten
9,5
Klanten vertellen

1366 beoordelingen

sandra van steenberge

Sandra van Steenberge is geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen. Haar studie heeft zij gevolgd aan de Universiteit Utrecht in Utrecht. Na haar studie keerde zij terug naar Zeeuws-Vlaanderen om daar in eerste instantie aan de slag te gaan als juridisch medewerker. Na verloop van tijd werd duidelijk dat Sandra ook graag haar stellingen wilden bepleiten in de rechtszaal en stroom zij door naar de advocatuur.

Sandra kan uw belangen behartigen op het gebied van strafrecht en jeugdrecht, maar ook op het gebied van letselschade. Ze staat niet alleen verdachten bij in het strafproces, maar ook op de slachtoffer(s) legt zij zich een rol toe.

Mocht u vragen hebben over de bovengenoemde rechtsgebieden dan kunt u natuurlijk contact met haar opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Rechtsgebieden particulier:

 • Jeugdrecht
 • Letselschade
 • Strafrecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Letselschade

   Neem contact op met Sandra van Steenberge

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Sandra van Steenberge. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.