“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Samantha van de Voorde

Kantoor: Qudos Advocaten
9,5
Klanten vertellen

1366 beoordelingen

Samantha van de Voorde is geboren en getogen op Walcheren. Haar studie heeft zij gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, maar ze heeft Zeeland daarbij nooit verlaten. Het was voor har dan ook vanzelfsprekend om in Zeeland haar carrière in de advocatuur te starten.

Tijdens haar studie werkte Samantha al als juridische medewerkster op een advocatenkantoor en na haar afstuderen is zij direct als advocaat-stagiair begonnen.

Ook Samantha is strafrechtspecialiste en kan naast strafrecht uw belangen behartigen in het jeugdrecht, psychiatrisch patiëntenrecht en het personen- en familierecht.

Indien u vragen heeft over eerdergenoemde rechtsgebieden dan kunt u natuurlijk contact met haar opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gepassioneerd, gedreven en betrokken.

Rechtsgebieden particulier:

  • Jeugdrecht
  • Personen- en Familierecht
  • Psychiatrisch patiëntenrecht (BOPZ)
  • Strafrecht

    Neem contact op met Samantha van de Voorde

    Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Samantha van de Voorde. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

    Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.