“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Advocatenkantoor De Zaak in Recht

9,5
Klanten vertellen

550 beoordelingen

Advocatenkantoor De Zaak in Recht

In het hart van Vleuterweide zit advocatenkantoor De Zaak in Recht. Gespecialiseerd in het familierecht, jeugdrecht en strafrecht, staan wij onze cliënten bij met daadkracht, inhoudelijke expertise en een luisterend oor.

Begrip

Wij snappen als geen ander dat een juridisch vraagstuk, geschil of conflict een enorme impact op je leven heeft. Of het nou gaat over de kinderen, de zaak waar je als verdachte bent aangemerkt of de verdeling van die cd van jou of van mij – alles staat even op zijn kop. Op die momenten vinden wij dat je moet kunnen vertrouwen op ons als je advocaat. Vertrouwen op onze juridische expertise, maar ook op onze persoonlijke en laagdrempelige benadering. Met als resultaat een helder advies, een goede onderhandeling of als het zover moet komen: krachtig procederen voor jouw belang.

Gratis kennismaken

Het is niet zomaar wat, om de stap naar een advocaat te zetten. We maken daarom graag de drempel wat lager. Iedere vrijdag tussen 9:00 en 12:00 houden we een gratis spreekuur. Daarin nemen we jouw juridische probleem door, schetsen welke scenario’s er mogelijk zijn en krijg je een helder overzicht van de kosten, mocht je ervoor kiezen om ons in de arm te nemen.

Duidelijke tarieven

Omdat iedereen graag wil weten waar hij of zij aan toe is, werken we bij De Zaak in Recht voor familie- en jeugdrechtzaken vaak met een all-in prijs. Zo weet je direct vanaf de start waar je aan toe bent. Toch liever een uurtarief? Dat kan uiteraard ook.

Toevoeging

Afhankelijk van je financiële situatie is het ook mogelijk dat we je bijstaan op toevoeging (pro deo). Wanneer je in aanmerking komt voor een toevoeging betaalt de overheid een deel van je advocaatkosten.

Contact

Heb je meer informatie nodig of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op 030-3072024.

Rechtsgebieden particulier:

 • Erfrecht
 • Jeugdrecht
 • Mediation
 • Personen- en Familierecht
 • Strafrecht

Diensten

 • Gratis eerste kennismakingsgesprek
 • Mediation
 • Toevoegingszaken
 • Vaste prijs afspraak mogelijk

Gesproken talen

 • Nederlands
 • Engels

Neem contact op met Advocatenkantoor De Zaak in Recht

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor De Zaak in Recht. Wij zijn bereikbaar op 030-3072024.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

Ingeborg Redert

Ingeborg Redert

Ingeborg Redert (1980) heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar studie werkte zij een aantal jaren als jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar. […]

Bekijk profiel