“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

De Koning Vergouwen Advocaten

De Koning Vergouwen Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor dat is gevestigd aan het Amsterdamse Vondelpark. Het kantoor is opgericht in 1985 door Jan de Koning en bestaat inmiddels uit bijna 40 advocaten en juristen.

Hoogwaardig juridisch advies

De Koning Vergouwen Advocaten biedt hoogwaardig juridisch advies op een toegankelijke manier. We staan bekend om onze korte lijntjes, pragmatische oplossingen en snelle reacties. Geen poespas. Het uit de weg ruimen van conflicten is ons dagelijks werk. Gezond verstand is ons daarbij veel meer waard dan het inzetten van de zoveelste juridische procedure.

Internationaal netwerk

De Koning Vergouwen is tevens uniek door haar grote internationale netwerk. Het kantoor is een onderdeel van Globaladvocaten (www.globaladvocaten.com). Dit is een netwerk van advocatenkantoren over de hele wereld. Door de persoonlijke relaties met al die kantoren (first name basis) is het gemakkelijk om juridisch advies te verkrijgen of een lokale advocaat in te schakelen bij een grensoverschrijdend conflict.

Rechtsgebieden

Naast de rechtsgebieden familierecht en erfrecht, is De Koning Vergouwen ook bedreven in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, bestuursrecht, contractenrecht, mediation, I.E.-recht, privacyrecht en vastgoed.

Rechtsgebieden particulier:

  • Erfrecht
  • Personen- en Familierecht

Diensten

  • woordenboek
  • koude uitsluiting
  • scheidingsbeurs
  • huwelijkse voorwaarden

Gesproken talen

  • scheiding aanvragen
  • verzoekschrift echtscheiding

Neem contact op met De Koning Vergouwen Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor De Koning Vergouwen Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

Meena Kashyap

Meena Kashyap is al 20 jaar advocaat. Sinds 2013 is zij tevens partner bij De Koning Vergouwen Advocaten. Zij is gespecialiseerd in het civiele recht. […]

Bekijk profiel