“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

W.F. (Wendy) Boland-van Hal

Kantoor: Bolwerk Advocaten en Mediators
9,4
Klanten vertellen

785 beoordelingen

In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na mijn afstuderen ben ik een groot aantal jaren werkzaam geweest voor een grote rechtsbijstand verzekeraar en binnen de advocatuur. In deze jaren heb ik mij gespecialiseerd in het arbeidsrecht en familierecht. In de periode 2010-2016 heb ik mijn toga tijdelijk aan de wilgen gehangen en ben ik werkzaam geweest voor de overheid. De rechtszaal lonkte echter nog steeds. In 2016 heb ik de toga dan ook weer aangetrokken en sindsdien werk ik bij Bolwerk advocaten. Als vanouds ben ik met name werkzaam op het gebied van arbeidsrecht en personen- en familierecht. Mijn ontwikkeling ligt echter zeker niet stil. Sinds een aantal jaren ben ik ook werkzaam als mediator.

In mijn werk ben ik gedreven en enthousiast. In samenspraak met mijn cliënt wil ik graag een zo’n goed mogelijk resultaat bereiken.

Rechtsgebieden particulier:

 • Arbeidsrecht
 • Mediation
 • Personen- en Familierecht
 • Verbintenissenrecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht
  • Mediation

   Neem contact op met W.F. (Wendy) Boland-van Hal

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat W.F. (Wendy) Boland-van Hal. Wij zijn bereikbaar op 0575-743516.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.