“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Judith Hagedoorn

Kantoor: Bouwman advocaten
9,4
Klanten vertellen

862 beoordelingen

Judith bouwman advocaten

Mijn naam is Judith Hagedoorn en ik ben sinds 2016 werkzaam als advocaat. Lange tijd heb ik een algemene civiele praktijk gevoerd en ben ik dus binnen diverse rechtsgebieden actief geweest. Inmiddels houd ik mij voornamelijk bezig met het personen- en familierecht. Het behartigen van de belangen van cliënten en tot het uiterste gaan om geschillen tot een zo goed mogelijk einde te brengen, is iets dat ik graag doe en dat mij voldoening geeft. Denk daarbij ook zeker aan het treffen van een minnelijke schikking. Graag zelfs. Met name in familiezaken ben ik voorstander van een praktische en een lange termijnoplossing. Uiteraard ga ik een juridische procedure niet uit de weg wanneer men er samen niet uitkomt en/of een procedure onoverkomelijk is. Het belang van mijn cliënt staat altijd voorop.
Naast mijn werk ben ik actief als bestuurslid van een netwerkverenging voor jonge ondernemers en ambitieuze professionals in loondienst.

Het beste resultaat is niet altijd het winnen van een juridische procedure.

Rechtsgebieden particulier:

 • Personen- en Familierecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Personen- en Familierecht

   Neem contact op met Judith Hagedoorn

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Judith Hagedoorn. Wij zijn bereikbaar op 073-3034607.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.