“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Lonneke Cox

Kantoor: Acta advocaten en mediators
9,5
Klanten vertellen

947 beoordelingen

lonneke cox

Lonneke Cox (1984) is een betrokken en gedreven advocate met ruime ervaring in het personen- en familierecht en het erfrecht. Lonneke heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is in 2008 afgestudeerd in twee masters; Burgerlijk recht en Ondernemingsrecht. Tijdens haar studie was zij onder andere werkzaam bij een rechtsbijstandverzekeraar en in maart 2009 is zij aan de slag gegaan in de advocatuur.

In juni 2017 heeft Lonneke haar eigen kantoor opgericht: Zuiver Advocatuur. Omdat zij het toch prettig vond om met collega’s samen te werken is zij in 2019 toegetreden tot Acta advocaten & mediators. Zij vindt het belangrijk dat iedereen de weg naar een advocaat weet te vinden. Het eerste gesprek is dan ook vrijblijvend en kosteloos.

Lonneke houdt zich bezig met het personen- en familierecht en erfrecht. Dit betreffen zaken die cliënten zeer persoonlijk raken. Lonneke heeft oog voor deze emoties maar zal de juridische/zakelijke aspecten daarbij nooit uit het oog verliezen. Lonneke vindt het fijn iets te kunnen betekenen voor haar cliënten in soms de moeilijkste tijden van hun leven. Door haar persoonlijke aanpak weet zij het verschil te maken voor haar cliënten.

Haar vrije tijd besteedt Lonneke graag aan pilates, hardlopen en reizen.

Laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht staan centraal!

Rechtsgebieden particulier:

  • Erfrecht
  • Personen- en Familierecht

    Neem contact op met Lonneke Cox

    Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Lonneke Cox. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

    Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.