“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Leonie van Sommeren

Kantoor: Acta advocaten en mediators
9,5
Klanten vertellen

947 beoordelingen

leonie acta advocaten

Leonie van Sommeren (1969) heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Vanaf 1996 is zij werkzaam als advocaat op het kantoor dat thans – na enkele naamswijzigingen – Acta Advocaten & mediators heet. In 2000 /2001 heeft zij de opleiding tot scheidings-mediator gedaan bij de VFAS. Sindsdien richt Leonie zich met name op scheidingsmediation omdat zij het belangrijk vindt dat partners zich naar elkaar kunnen uiten en afscheid kunnen nemen. Daarnaast is het maken van een goede basis voor de toekomst van belang. Duidelijke afspraken waar beide partijen tevreden mee zijn, geven houvast. Zeker in het geval partners hun ouderschapsrelatie behouden, geeft een goede basis aan afspraken zekerheid. In gemiddeld 3 à 4 gezamenlijke gesprekken komen alle onderwerpen die bij een scheiding spelen aan de orde en maken de partners samen met de mediator een convenant en/of ouderschapsplan op maat. Omdat Leonie naast mediator ook advocaat is, kan zij daarna ook zorgdragen voor de procedure bij de Rechtbank.

Naast haar werkzaamheden als advocaat-mediator is Leonie een fanatiek sporter en houdt zij van lezen en tuinieren.

Rechtsgebieden particulier:

  • Mediation
  • Personen- en Familierecht

    Neem contact op met Leonie van Sommeren

    Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Leonie van Sommeren. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

    Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.