“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Eveline Maalsen

Kantoor: Acta advocaten en mediators
9,5
Klanten vertellen

947 beoordelingen

eveline maassen

Eveline Maalsen (1971) heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tijdens haar studie heeft Eveline gewerkt bij de Rechtswinkel Venlo. Na haar studie heeft zij verschillende werkplekken gehad waaronder de Provincie Gelderland en de Rechtbank Roermond. Vanaf 2001 is Eveline werkzaam in de advocatuur. In eerste instantie bij een advocatenkantoor in Wageningen en na enige jaren een eigen kantoor in Cuijk te hebben gehad is zij in 2009 een samenwerking aangegaan die heeft geleid tot de oprichting van Acta advocaten & mediators. Tijdens haar werk als advocaat heeft Eveline de mediation opleiding gedaan.

Eveline is werkzaam in het familierecht waarbij zij ook internationale echtscheidingen behandelt. Zij probeert daarbij zoveel mogelijk te komen tot overleg met alle betrokkenen om te komen tot een resultaat waarmee iedereen tevreden is, maar als dat nodig is, schuwt zij een procedure bij de Rechtbank niet. Daarbij houdt zij altijd enerzijds de belangen van de cliënt en de emoties die bij persoonlijke aangelegenheden binnen het familierecht in het oog maar zorgt anderzijds ook voor een objectief advies waarbij rekening wordt gehouden met de juridische kanten.

Naast haar werkzaamheden als advocaat is Eveline lid van de bezwaarschriftencommissie van de gemeente Ommen. In haar vrije tijd houdt zij van wandelen en tuinieren.

Rechtsgebieden particulier:

  • Mediation
  • Personen- en Familierecht

    Neem contact op met Eveline Maalsen

    Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Eveline Maalsen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

    Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.